Jader Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2015 To Wy chyba plagi ukwiałów nie widzieliście Ja liczyłem swoje tak do 20 sztuk, potem przestałem (pewnie mam już dobrze powyżej 30). Powciskane w skały, że nie ma jak wygrzebać, dodatkowo błazny chcą odgryźć rękę. Wielkie, duże, małe i nawet tycie. Że nie quadri? A właśnie, że quadri, czerwone, rasowe, z bąbelkami. Że nie odrastają z kawałka? No to chyba tunze specjalnie swoje projektuje jako obiekt seksualny dla nich, bo po jednym przelocie mam do 3 sztuk więcej ;D Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1975maniek Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Mój jak dostał się w cyrkulator to woda się zrobiła biała a z ukwiała została miazga i kawałek stopy. Myślałem że uda mi się go uratować ale po dwóch dniach zaczął śmierdzieć wiec poszedł do kibla Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 8 Grudnia 2015 przez 1975maniek (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo* Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2015 Azgar ja bym jeszcze dymem potraktował tą plagę żeby nie pogryzła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2015 A ja chetnie przygatne nawet kilka sztuk tej plagi. Skad jestes kolego? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Key Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2015 Kolega walczy z plagą, nie wysyła "trojanów", ale gdyby "cuś" to uprzejmie przypominam, że byłem pierwszy w kolejce ;-) Pozdrawiam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 To są chyba jakieś jaja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 Wydaje mi się, że opieka błaznów to podstawa, żeby ukwiały dochodziły do siebie po "przejściach". Te ryby naprawdę potrafią się nimi w niesamowity sposób opiekować. Oczyszczają "rany" a nawet przeganiają w różne dogodne miejsca w akwarium. Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach