AquaManiac Zgłoś Napisano 28 Października 2015 No to poszukaj jakies innej lampy z podobnym ukladem diod. Wiem, ze na rynku sa podroby, stoj! "produkty inspirowane Radionem" Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 No to poszukaj jakies innej lampy z podobnym ukladem diod. Wiem, ze na rynku sa podroby, stoj! "produkty inspirowane Radionem" Wole cos juz bardziej znanego i orginalnego, juz duzo mi tu pokazaliscie. Mam na oku Maxspect Razor R420R 320W 15K (new model Ten model, fakt tani tez nie jest ale prawie sie miesci w cenie, Waldi jeszcze dal mi zadanie na wieczor poczytam co nie co i zobaczymy, jest tak, maxpect razor lub t5 8x54w z modulem sciemniajacy albo od Waldiego checi na zrobienie samemu( tylko zas chce tez wschod i zachod) i to pewnie wyzsza szkola jazdy samemu bedzie zrobic wiec chyba odpada, jak sie zdenerwije to wezme te drogie i bede plakal z radosci i wydatku, tylko kwestia opanowania glupich mysli i dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki Zgłoś Napisano 28 Października 2015 Właśnie takiego razora tylko 300w 16k sprzedaje i naprawdę sprzęt godny polecenia jak i najważniejsze serwis bezproblemowy i konkretny ja z lampy byłem bardzo zadowolony świeciła nad 150x60x60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 (edytowane) Właśnie takiego razora tylko 300w 16k sprzedaje i naprawdę sprzęt godny polecenia jak i najważniejsze serwis bezproblemowy i konkretny ja z lampy byłem bardzo zadowolony świeciła nad 150x60x60 Zapytam, czemu sprzedajesz? I jak dlugo miales ta lampe Edytowane 28 Października 2015 przez endriu3005 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki Zgłoś Napisano 28 Października 2015 Miałem gdzieś 8miesiecy a sprzedaje ponieważ zmieniłem kierunek ale naprawdę jest to fajna lampka i prosta w ustawieniu na początku też myślałem o zethlight 6600 burze i inne bajery ale co jak się zepsuje ? A tak to z niczym nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 28 Października 2015 TMC także sprzedaje lampę Zetlight pod swoją marką i nie ma wtedy problemu z serwisem Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 (edytowane) TMC także sprzedaje lampę Zetlight pod swoją marką i nie ma wtedy problemu z serwisem Wiesz co, Szkot mi tez cos takiego wlasnie zaproponowal TMC v2iLumenAir 1200, a i lepsza cena, fajnie ze macie stalowe nerwy chyba co z tego bedzie Edytowane 28 Października 2015 przez endriu3005 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki Zgłoś Napisano 28 Października 2015 Erybka też ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 28 Października 2015 Bez obaw, po to jest to forum, żeby dyskutować do bólu, z tym że widzę teraz, że ten wątek jest w dziale "ogólne", a powinien być w dziale "technika" i tam go właśnie przenoszę. Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 Bez obaw, po to jest to forum, żeby dyskutować do bólu, z tym że widzę teraz, że ten wątek jest w dziale "ogólne", a powinien być w dziale "technika" i tam go właśnie przenoszę. Spoko:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 To tak jest, zostaje przy lampie tmc v2 ilumenair 1200, dzis jeszcze rozmawialem z panem z nano reef proponowal lampe Metis Hyperion R2+ 2x135W ktora bedzie w sam raz dla mojego akwa, ale cena jest juz dosc duza. Tak ze dzieki bardzo za czas poswiecony i rady i przy okazji duzo sie dowiedzialem. Na samodzielnie zrobienie lampy zdecyduje sie za kilka lat jak podszkole sie i zobacze jak to wszystko dziala pod ledami bo to dla mnie nowosc. Kupie chyba w erybka bo cena jest tam na dana chwile najlepsza jak widze dzieki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach