fawex Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 (edytowane) Witam Zbliża się przeprowadzka więc sprzedaje całe życie z mojego dotychczasowego baniaka 1.Ryby - Hepatus - 20cm - 250 zł - sprzedane - 2x błazenek - ok 7cm - 80 zł - sprzedane - chrysiptera - 20 zł - sprzedane - sanitarnik - 50 zł - sprzedan - pterapogon kauderni - 80 zł - sprzedane - 2 x piżamka - 60 zł - calcinus krab 20 zł - sprzedane - krewetka bokusjąca - 60 zł - sprzedane - całą masa ślimaków po 10 2. Korale seriatopora jasno zielona - 20 cm - 280 zł ciemno zielona 10 cm - 150 zł seriatopora różowa- 100 zł montipora czerwona - 90 zł caulstrea 10 główek - 190 zł - sprzedane favia na skale - 180 zł grzyby po 20 zł - sprzedane 3. Skała - ok 40 kg - 20 zł za kg - sprzedane 4. Piasek - 20kg - 150 zł - sprzedane za błędy w nazwach przepraszam Zwierzęta w bardzo dobrej formie Dużo gratisów - chemia , sól Akwarium jest w Żorach Mój telefon 604130219 - proszę o kontakt telefoniczny Adam Edytowane 30 Stycznia 2016 przez fawex (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flimbooo Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 Kupił bym coś ale pojedyńczo, na fotce nie specjalnie widać jakie korale tam masz. Jak byś zdecydował się sprzedać pojedyńczo to jestem zainteresowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasiu Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 ja tez pare błazenków bym wział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelced Zgłoś Napisano 5 Listopada 2015 Jeśli dobrze widzę to seriatopora zielona też jest. Sprzedałbyś kawałek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 5 Listopada 2015 seriatopora zielona - tylko w całości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelced Zgłoś Napisano 5 Listopada 2015 za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu9 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2015 A ja bym chcial wszystkie rybki oprocz hepatusa olbrzyma ) jaka cena? I co tam plywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flimbooo Zgłoś Napisano 5 Listopada 2015 Ja widzisz większe zainteresowanie zakupem jest na pojedyńcze sztuki, spróbój wypisać i wycenić cały inwentarz. Sam jestem zainersowany koralami jednak nie w pakiecie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2015 Ja pisalem wczesniej ale niestety p odzewu Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 6 Listopada 2015 Jest kolega który jest zainteresowany wszystkim Do jutra czekam na potwierdzenie Jak nie kupi to wycenie pojedyncze sztuki Kilka fotek z bliska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flimbooo Zgłoś Napisano 6 Listopada 2015 I to jest konkret, więc czekamy. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelced Zgłoś Napisano 8 Listopada 2015 I jak, poszlo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marioletti Zgłoś Napisano 9 Listopada 2015 cześć i jak coś bedzie z tymi koralami? MOJE MAŁE SZKIEŁKO - 150x50x45 + sump 105l, i takie tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 10 Listopada 2015 kolega zrezygnowal wiec sprzedaje na czeci - ceny postaram się dać w pierwszym poście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kicajec Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 z wielka checia zakupie grzybki pare sztuk oraz szczepke tej seriatopory seledynowej jak to mozliwe a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 Zapraszam błazenki i rico sprzedane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 Sprzedaje tylko do piątku, Co nie sprzedam trafi do nowego akwarium. Najwyżej będą jakieś straty - smutno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 Cześć życia sprzedane - zapraszam po resztę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meczein Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 Jakie masz ślimaki Nadaje mobilnie Wszystkie parametry w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanio10 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 Też jestem zainteresowany ślimakami oraz grzybkami... Co zostało? Mój baniaczek - http://nano-reef.pl/topic/77257-pierwsza-solanki-czas-zaczac-walbrzych/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meczein Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 Napisz co masz jeszcze Nadaje mobilnie Wszystkie parametry w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 (edytowane) ślimaki (turbo ) są - grzybki na skałkach też Proszę dzwonić a jak nie odbieram sms W pierwszym poście jest to co zostało Edytowane 23 Listopada 2015 przez fawex (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2015 zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2015 kilka rybek zostało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fawex Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2015 wszytkie rybki sprzedam za 100 zł - zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach