Nastał ten dzień kiedy zakończyłem przygodę z Reefmaxem. Działał u mnie przez ponad 6,5 roku i w sumie spisywał się całkiem przyzwoicie. Pod koniec działania akwarium było niemal bezobsługowe. Odpieniacz czyściłem raz na wiele miesięcy, filtra niemal wcale, tylko karmienie i podmianki wody co 3 tyg. Nawet testów nie robiłem a mimo to korale miały się świetnie. Tak więc mogę śmiało powiedzieć, że Reefmax bez modyfikacji (a właściwie z niewielkimi) może działać. Jest już wyczyszczony, przygotowany do sprzedaży i może jeszcze komuś posłuży. Jedno z ostatnich zdjęć i zaczynam etap z akwarium 280l w obiegu.
Historia edycji
Nastał ten dzień kiedy zakończyłem przygodę z Reefmaxem. Działał u mnie przez ponad 5,5 roku i w sumie spisywał się całkiem przyzwoicie. Pod koniec działania akwarium było niemal bezobsługowe. Odpieniacz czyściłem raz na wiele miesięcy, filtra niemal wcale, tylko karmienie i podmianki wody co 3 tyg. Nawet testów nie robiłem a mimo to korale miały się świetnie. Tak więc mogę śmiało powiedzieć, że Reefmax bez modyfikacji (a właściwie z niewielkimi) może działać. Jest już wyczyszczony, przygotowany do sprzedaży i może jeszcze komuś posłuży. Jedno z ostatnich zdjęć i zaczynam etap z akwarium 280l w obiegu.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.