Miklas Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 Nie uważacie za wkurzające jak przychodzi Nowy użytkownik albo taki co od rejestracji nie napisał słowa przez rok czasu i ni z gruchy ni z pietruchy wali 50 postów z oczywistymi oczywistościami a człowiek dostaje kupę spamu w powiadomieniach bo ma pewnie grzałkę do sprzedania? Pozdrawiam, Marek. Cytuj 294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 czytać potrafią wiec przecież znają zasady Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 Każdy kiedyś miał X postów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 Chodzi ci o tego kolesia? http://nano-reef.pl/topic/79455-zamienie-chetodona-aurige/ nie moze sprzedać,to wystawia w zamienie,to też powinno być zmienione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miklas Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 No dobra nie grzałkę tylko rybę ;-) Pozdrawiam, Marek. Cytuj 294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) e tam od stycznia 2013 - 1731(razem z tym) postów - kiedy ja tyle młody naklepałem da się na klepać koleś pomyślał - dobrze napisał - zamienię/sprzedam - ja tam problemu nie widzę Edytowane 15 Listopada 2015 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach