Nik@ Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2015 I jak tam Twoja Euphyllia, doszła do siebie? Te makaroniki to ich wnętrzności, chyba duzo miękasow je ma. Ja widziałam takie i w rhodactisie, wyszła mu ich masa kiedy się dzielił i w nowej euphulii. W sklepie jedna jej główka była bardzo marna, w domu po 2 dniach tez jej te makaroniki wyszły. Minął tydzień, a ta biedna główka nadal jeszcze nie doszła do siebie, ale walczy dzielnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek-lodz Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2015 Podobnie wyglądaja po poparzeniu. Nie walala się przypadkiem jakaś urwana szczepka po akwarium? Cytuj Było : Sps/Lps OW 80x60x45, 23kg LR,18kg LS, Cree DIY 5ch-320W+87W T5, jebao dc6000+rw8, jager 200w, schuran 120 na jebao dc6000, doser one evo fast. Jest : SPS OW 120x70x50 + 180L sump. Swiatło 650W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manticorepl Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2015 U mnie czasem i 3 dni tak wyglada , potem kolejne 3 Max na pompowana . Cytuj Pozdrawiam Manti Uwaga: To co pisze na forum, jest moim prywatnym zdaniem, wynikającym z własnego doświadczenia. Czasem się mylę lub po prostu się z wami nie zgadzam. Przepraszam jak kogoś uraziłem. "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, ze właśnie moja racja jest racja najmojsza" www.invoi.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurzg Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2015 moja jest takim flaczkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2015 moja jest takim flaczkiem... Na pewno coś jej nie pasuję dlatego sie skurczyła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo136 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2015 Wróciła do normy widocznie musiała pogrymasic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robkon3 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2016 Moje też tak mają co jakiś czas zamykają się ale za dwa dni są jeszcze ładniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach