Waldi Zgłoś Napisano 24 Listopada 2015 gościu twierdzi że to są 3x 20watowe chipledy ja myślę że 3x 50w Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheJoker Zgłoś Napisano 24 Listopada 2015 gościu twierdzi że to są 3x 20watowe chipledy ja myślę że 3x 50w Waldi a czemu skreśliłeś tą lampę? Ma fajną moc, jest programowalna. http://www.aliexpress.com/item/Wifi-controlled-via-Android-IOS-or-wifi-controller-165W-LED-Aquarium-Light-Full-Spectrum-Fish/32334792555.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 25 Listopada 2015 za duzo niepotrzebnych punktów świetlnych pamiętaj im prostrza tym lepsza Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheJoker Zgłoś Napisano 25 Listopada 2015 za duzo niepotrzebnych punktów świetlnych pamiętaj im prostrza tym lepsza Środkowe wyglądają na niebieskie. Jest programowalna to bardzo by mi się podobało Wygląda też na dużo cieńsza od innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach