Skocz do zawartości

Historia edycji

michalzgierz1989

michalzgierz1989

Ja nie byłem ale co do życia się wypowiem, w Łodzi bez względu na to gdzie by się nie robiło zakupów to zawsze istnieje możliwość przywleczenia czegoś do zbiornika sam się o tym przekonałem, bo podobała mi się ryba wpuściłem do zbiornika, a na drugi dzień wszystko obsypane, Poległ Chelmon który był u mnie ponad rok, zaraz za nim Idol, Decora, Samiec Pterapogona też wątpię że wyjdzie z tego bo jest lichy gdyż stało się to podczas noszenia ikry więc był najbardziej narażony, a reszta trudno powiedzieć czy dojdzie do siebie, tak więc czasami jest lepiej więcej zapłacić ale mieć to ryzyko znacznie mniejsze, niż potem cała obsada do wymiany, jeśli chodzi o sam sprzęt i preparaty to ten wybór jeszcze jakiś jest choć też bywa tak że potrzebujesz na gwałt jakiś lek i konieczna wycieczka do innego miasta bo na miejscu w necie niby jest a fizycznie niekoniecznie :)

michalzgierz1989

michalzgierz1989

Ja nie byłem ale co do życia się wypowiem, w Łodzi bez względu na to gdzie by się nie robiło zakupów to zawsze istnieje możliwość przywleczenia czegoś do zbiornika sam się o tym przekonałem, bo podobała mi się ryba wpuściłem do zbiornika, a na drugi dzień wszystko obsypane, Poległ Chelmon który był u mnie ponad rok, zaraz za nim Idol, Decora, Samiec Pterapogona też wątpię że wyjdzie z tego bo jest lichy gdyż stało się to podczas noszenia ikry więc był najbardziej narażony, a reszta trudno powiedzieć czy dojdzie do siebie, tak więc czasami jest lepiej więcej zapłacić ale mieć to ryzyko znacznie mniejsze, niż potem cała obsada do wymiany, jeśli chodzi o sam sprzęt i preparaty to ten wybór jeszcze jakiś jest choć też bywa tak że potrzebujesz na gwałt jakiś lek i konieczna wycieczka do innego miasta bo na miejscu w necie niby jest a fizycznie niekoniecznie :) a mam akurat na myśli sklep a raczej jego resztki na Retkinii,

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.