Skocz do zawartości

Historia edycji

chwialek

chwialek

Było super - szkoda że mogłem być z Wami tak krótko - następnym razem się poprawię.

Dziękuje wszystkim obecnym za udział w spotkaniu chęć rozmowy i integracji. Miałem okazję po raz kolejny porozmawiać ze "stałymi bywalcami" oraz z nowo przybyłymi osobami - Remigiusz fajnie iż wody i ryby Grunwaldu powróciły do grona znajomych... Przepraszam kolegów z Tomaszowa iż zabrakło czasu na rozmowę z Wami, ale mam nadzieję iż jeszcze taka okazja się powtórzy.

Nie wiem jak reszcie ale mi tam się kameralność tego spotkania bardzo podobała. Mieliśmy Stolik , wygodne fotele, muzykę na żywo i bardzo miłą obsługę kelnerską. ( Irek - coś ty mu zrobił, do nas podchodziła tylko przemiła pani kelnerka )

Jako, że było to spotkanie przedwakacyjne to życzę Wam udanego wypoczynku, pięknej pogody, bezpiecznych powrotów z wakacji.

Sponsorem nagrody "niespodzianki" Automatycznej dolewki Levelautomati EYE  była firma:
aquatrendbjb.jpg

Jako organizator dziękuję właścicielowi firmy za pamięć, dar i pobyt w naszym gronie.

Ci co byli i chcieli rozmawiać wiedzą jak było naprawdę.
Wiedza jaką zdobyłem poprzez kolejne spotkania jest bezcenna, nie jest to wiedza encyklopedyczna, przełożona w formie wykładu. Ale takie jest moje założenie jako organizatora, ma być fajnie, miło, luźno i przyjacielsko. Nie chodzi o wykłady i górnolotne wywody. Chodzi o wymianę doświadczeń , spostrzeżeń i właśnie... tego czegoś co jest w moim odczuciu prawdziwą wiedzą ( obserwacja, analiza, i unikanie błędu w przyszłości ).  I właśnie to wg mnie udaje się osiągnąć na każdym spotkaniu. "unikaj błędów popełnionych przez pozostałych".

Przez kolejne spotkania poznaję nowe osoby, które różni codzienne życie, ale łączy hobby.

Fotorelacja niebawem...

PS.
MICHAŁ - ... skończ siać ferment ...

chwialek

chwialek

Było super - szkoda że mogłem być z Wami tak krótko - następnym razem się poprawię.

Dziękuje wszystkim obecnym za udział w spotkaniu chęć rozmowy i integracji. Miałem okazję po raz kolejny porozmawiać ze "stałymi bywalcami" oraz z nowo przybyłymi osobami - Remigiusz fajnie iż wody i ryby Grunwaldu powróciły do grona znajomych... Przepraszam kolegów z Tomaszowa iż zabrakło czasu na rozmowę z Wami, ale mam nadzieję iż jeszcze taka okazja się powtórzy.

Nie wiem jak reszcie ale mi tam się kameralność tego spotkania bardzo podobała. Mieliśmy Stolik , wygodne fotele, muzykę na żywo i bardzo miłą obsługę kelnerską. ( Irek - coś ty mu zrobił, do nas podchodziła tylko przemiła pani kelnerka )

Jako, że było to spotkanie przedwakacyjne to życzę Wam udanego wypoczynku, pięknej pogody, bezpiecznych powrotów z wakacji.

Sponsorem nagrody "niespodzianki" Automatycznej dolewki Levelautomati EYE  była firma:
aquatrendbjb.jpg

Jako organizator dziękuję właścicielowi firmy za pamięć, dar i pobyt w naszym gronie.

Ci co byli i chcieli rozmawiać wiedzą jak było naprawdę.
Wiedza jaką zdobyłem poprzez kolejne spotkania jest bezcenna, nie jest to wiedza encyklopedyczna, przełożona w formie wykładu. Ale takie jest moje założenie jako organizatora, ma być fajnie, miło, luźno i przyjacielsko. Nie chodzi o wykłady i górnolotne wywody. Chodzi o wymianę doświadczeń , spostrzeżeń i właśnie... tego czegoś co jest w moim odczuciu prawdziwą wiedzą ( obserwacja, analiza, i unikanie błędu w przyszłości ).  O to wg mnie udaje się osiągnąć na każdym spotkaniu.

Przez kolejne spotkania poznaję nowe osoby, które różni codzienne życie, ale łączy hobby.

Fotorelacja niebawem...

PS.

chwialek

chwialek

aquatrendbjb.jpg

Ci co byli i chcieli rozmawiać wiedzą jak było naprawdę, wiedza jaką zdobyłem poprzez kolejne spotkania jest bezcenna, nie jest to wiedza encyklopedyczna, przełożona w formie wykładu. Ale takie jest moje założenie jako organizatora, ma być fajnie, miło, luźno i przyjacielsko. Nie chodzi o wykłady i górnolotne wywody. Chodzi o wymianę doświadczeń , spostrzeżeń i właśnie... tego czegoś co jest w moim odczuciu prawdziwą wiedzą ( obserwacja, analiza, i unikanie błędu w przyszłości ).  O to wg mnie udaje się osiągnąć na każdym spotkaniu.

Fotorelacja niebawem...

PS.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.