Ja również pragnę podzielić się opinią o produktach, które otrzymałem podczas naszych spotkań
Automatyczna dolewka Levelautomatic Milestone - według mnie super sprzęt. Dolewka zamontowana w sumpie, czujnik poziomu bardzo czuły. Dolewka reaguje nawet jak nabieram wody podczas karmienia, ok 200 ml. Mała pompka mieści się w niedużych zbiornika. Pompa wykrywa pracę na sucho, co już parokrotnie uratowało mnie przed uszkodzeniem urządzonka. W komplecie znajduje się również kontaktowy czujnik awaryjny, który zabezpiecza nam zbiornik przed przelaniem. Sprzęt używam od niespełna roku i jestem bardzo z niego zadowolony.
Klej Coral Scaper - niestety nie będzie to mój ulubiony klej. Klej dwuskładnikowy, bardzo szybko od połączenia składników nadaje się do użytku (ok 30 s.) i również bardzo szybko traci swoja elastyczność. Przy klejeniu małych szczepek do podstawek sprawdza się całkiem nieźle, ale przy próbie przyklejenia dużej szczepki do skały, gdzie czasami trzeba było pokombinować, powodował u mnie niemałą frustrację.
Bardzo dziękuję sponsorom za prezenty. Dolewka działa i sprawuje się super, klej mimo tego, że mam swoje zastrzeżenia również parokrotnie się przydał
Pozdrawiam