Piotr1 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2015 (edytowane) Wzory kombinacji świetlówek. Pacyfic Sun: 3x Crystal Blue + 1x Pigment INT~ 20K 2x Crystal Blue + 2x Spectra~ 14 K 2x Crystal Blue + 3x Spectra + 1x Pigment INT~ 14k 4x Crystal Blue + 1x Spectra + 1x Pigment InT~ 20k ATI kolory świetlówek: ATI kombinacje świetlówek: ATI, Giesseman kombinacje: Edytowane 22 Listopada 2015 przez Piotr1 (wyświetl historię edycji) Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablus Zgłoś Napisano 22 Listopada 2015 Fajnie ze wrzucileś, ale osobiście bardziej interesował by mnie podział, na: kombinacja na wzrost oraz kombinacja na kolory. W tym pierwszym na pewno pominąłbym świetlówkę pink, a zamiast niej no właśnie jaką? Może właściciel by coś podpowiedział z produktów swojej stajni (prawdopodobnie białą). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2015 Wrzuciłem to jako wzory podstawowe,właśnie z podziałem na kolory, fajnie byłoby jakby ktoś dodał podział na wzrost ale nie wiem czy taki wogóle istnieje, może Przemek coś napisze na ten temat? Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach