kamol Report post Posted November 25, 2015 Cześć, Koledzy co to takiego wyłazi mi ze skały, nie wygląda na wieloszczeta, brak charakterystycznych "włosków". Przepraszam za odbłysk, ale to nocne polowanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kicajec Report post Posted November 25, 2015 sam tez chciałem zadac to pytanie bo tez juz pare razy zauwazylem Quote a Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted November 25, 2015 zrób zbliżenie Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzegorz falkowski Report post Posted November 25, 2015 Wydaje mi sie ze to ogórek ale moge sie mylic Quote Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Share this post Link to post Share on other sites
pokson Report post Posted November 26, 2015 (edited) Wydaje mi sie ze to ogórek ale moge sie mylic Obserwuje temat, bo mam cos podobnego, ale jak wpisalem w google: OGOREK AKWARIUM MORSKIE, to wyskoczyly mi dziwne rzeczy nie zwiazane z akwarium morskim.... ba.... nawet z akwarium ogolnie, nie dalo rady tego polaczyc. Grzegorz oswiec mnie, nas, czym jest ten ogorek.... Albo chociaz podaj poprawna nazwe tego czegos. edyta. ogorek wyglada tak: http://cdn3.se.smcloud.net/t/photos/t/377030/ogorek-niekoniecznie-seksualny_22822052.jpg Edited November 26, 2015 by pokson (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzegorz88wroc Report post Posted November 26, 2015 Peanut worm. Co wygrałem? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzegorz falkowski Report post Posted November 26, 2015 Nieznam poprawnej nazwy tylko taką na to stworzonko juz były identyfikowane na forum i tez tak to nazywali Quote Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Share this post Link to post Share on other sites
Shrimp Report post Posted November 26, 2015 Ogórek morski to inaczej strzykwa Quote Share this post Link to post Share on other sites
pokson Report post Posted November 26, 2015 Ogórek morski to inaczej strzykwa BLEEEE.... Dzieki za info. BTW, "borsuka" tez sie swojego czasu naszukalem na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites