Skocz do zawartości
Tynio

Zamówienia UM UM i Reefshopu - czy można łączyć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Dzwonie do Przemka i na telefon stacjonarny ale ...... nikt sie nie zgłasza :)

Mam pytanie może ktoś z was wie czy zamówienia z tych sklepów w jedno ?? np. sól 4 kg i korala np. ?

Oczywiście chcę to przesłać PKP i razem bo nie opłaca mi sie kupować np. sól która kosztuje 50 zł i płacić 10 zł za przesyłkę lub szczepki korala za 30-50 zł i płacić 25 zł za PKP

Czekam na informację od forumowiczów lub od Przemka.

Na koniec dodam że już 2 razy pisałem i zawsze otrzymywałęm odpowiedz na inne tematy a na ten dalej nie (może analizują :) )

Było mineło - akwarium to już wspomnienie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę się wypowiadać za Przemka, ale wydaje mi się że można. Rzeczywiście należałoby zadzwonić lub napisać maila, zeby połączyli te dwa zamówienia i włożyli je do jednej paczki. Paragony będą pewnie dwa, bo to chyba dwa różne sklepy, ale rzeczywiscie mógłbyś miec oszczednosc...

Morski dinozaur w stanie spoczynku - forumowy weteran :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kraszan :

...., ale wydaje mi się że można. Rzeczywiście należałoby zadzwonić lub napisać maila, ...., ale rzeczywiscie mógłbyś miec oszczednosc...

Też mi sie tak wydaje że można bo faktycznie to jest to samo pomieszczenie , ten sam Sprzedawca/osoba sprzedająca , ten sam odbiorca wiec nie ma niby nic na przeszkodzie by władować do do jednej paki.

Ale wiesz jak to jest na stronie nie mam napisane.

Wysłałem o sprawdzenie czy mają na stanie taki a taki towar oraz czy można połączyć zamóienie i otrzyamłem że tego towary brak ,

Drugi raz wysłąłem z pytaniem kiedy będą mieć towar oraz że proszę o odpowiedz czy można połączyć przesyłkę

dostałem odpowiedz że towar powinien być w dniu ..... a o łączeniu paczek dalej nic.

Wiec do reki telefon dzwonie do Przemka - automat sie zgłasza , spoko jestem cierpliwy wiec do reki telefon i dzwonie na stacjonarny , nikt sie nie zgłasza.

Odpaliłem stronę i zalogowałem sie i zadałem pytanko :)

Jak dziś lub jutro nie odstane odpowiedzi to naprawdę dam sobie sopokój z zakupem tego co chciałem (korali mam full w akwarium , jod kupiłem we Wrocku )

Fakt że znalażłem fajnego co mi sie podoba więc chciałem coś połączyć by kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie dawaj... maja dobre ceny, napisz do przemka na pm, czasami odpowiada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem

Przepraszam za trudności z dozwonieniem się - kto był w ostatnich dniach u nas widział że kończymy dwie realizacje na kompletne setupy- i niestety tak się złożyło, że dwóch pracowników jest prawie cały czas w terenie, Irminy do końca tygodnia nie ma w biurze - a ja mam cały czas "robótki" ręczne. Można dzwonic na moja komórkę - jelsi numer się wyświetla a ja nie zdołam odebrać, zawsze staram się oddzwonić.

Co do sedna tematu - tak, oczywiści emożna połączyć bez problemu, byleby łączna waga nie przekraczała 10kg - bo wtedy musimy opłacić paczkę na dwa kwity - czyli 2x25zł.

Ps. Komórkę odbieram nawet wtedy gdy mam dwie ręce zajęte - ze stacjonarnym gorzej, zazwyczaj jestem na dole, przy zbiornikach lub w magazynku.

Jak się domyślam Tynio, dzwoniłes na oba stacjonarne - na jednym jest sekretarka, na drugim nie. Na komórkę na 100% nie dzowniłeś :)

Pozdrawiam

Przemek

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przemek :

...Jak się domyślam Tynio, dzwoniłes na oba stacjonarne - na jednym jest sekretarka, na drugim nie. Na komórkę na 100% nie dzowniłeś :)

Pozdrawiam

Przemek

Dzięki za odpowiedz jestem zadowolony z odpowiedzi w 100% :)

A co do telefonu na komórkę to dzwoniłem na 100% w gdzinach między 12:30 a 13:30 (wtedy miałęm chwilkę luzu ) - zadzwoniłęm ze stacjonarnego tylko raz i potem rodzwoniły sie telefony do mnie :)

Sprawdałem czy mam dobry nr. (mam ok)

Właczył sie automat wiec wyłączyłem się (dzwoniłem z ukrytego nr. )

- 18:14 wykonałem telefon dla testów (nie jestem złośliwy) automat sie zgłosił ja sie nagrałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

Jak dzowniłeś w południe i był od razu automat - znaczy się ze akuratnie rozmawiałem - nie mam sygnału zajętości, tylko od razu poczta.

Po 17 - nie odbieram telefonów firmowych których nie znam - a czasem te które znam tez nie odbieram - w końcu to sklep internetowy ale nie całodobowy :)

PS. Akurat jadłem obiad - dzwonił ktoś 3 razy z ukrytego - pomyślałem sobie - co za upierliwiec - przecież jem ...

Pozdrawiam

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przemek :

Jak dzowniłeś w południe i był od razu automat ....PS. Akurat jadłem obiad - dzwonił ktoś 3 razy z ukrytego - pomyślałem sobie - co za upierliwiec - przecież jem ...

Pozdrawiam

Tak odrazu zgłosiła sie sekretarka (bez sygnału) -myślałem że jestes gdzieś w trasie i nie było zasięgu lub zagranica.

Ja dzwoniłem chyba tylko 2x :)wiec ktoś jeszcze dzwonił.

Mam nadzieje że kiedyś będe mieć chwilkę i zadzwonie przez 17:00

U mnie w pracy jest tak że od 9:00 do 14:00 mam "jazdę bez trzymanki" od 14:00 do 16:00 dochodze do siebie

16:00 do 18:00-19:00 zaczynam pracować z zaległościami i wychodzę z pracy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja mam jazde bez trzymanki od 7 rano do 22 - od 7 do 17 telefon dzwoni nonstop(cały czas go doładowuję - a w szczególności słuchawkę) - po 17 mam "szaleństwo" mojej dwójki szkrabów - a o 22 leżę kołami do góry i mam "cyce" :)

PS. Faktycznie dwa razy ktoś dzownił z ukrytego - więc "gagatek" się ujawnił ...

Pozdrawiam

Przemek

BTW - Właśnię wracam do pracy - do mojej kochanej wiertarki, pistoletu z silikonem i masy różnej maści rurek - dziś przez przypadek z małym śrubunkiem miętoszonym w ręku w zamyśleniu wszedłem do sklepu spożywczego - na moje pytanie do siebie na głos "po co to wziąłem???" i uśmiech pod nosem pani odpowiedziała "ja nie wiem" :)

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.