Gothmog Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 Możecie polecić gdzie zamówić szafkę pod akwarium. Potrzebuję nową szafkę pod swoją kostkę i szukam gdzie można zamówić z opcją wysyłki w przystępnej cenie i przede wszystkim dobrej jakości, żeby nie popuchła po pół roku. Pytałem w Myciok'u ale strasznie długie terminy mają i cena też nie powala. Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 u Przemka ze Szczecina, LLS na forum, samą płytę meblową ostatnio wyceniałem też w sotex szczecin, biel arktyczna z okleina PCV 2mm na krawędziach policzyli 280zł, wystarczy poskręcać Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 Będzin, targowisko aleja z meblami na zamówienie (środa i sobota) zamawiałem szafkę z pół okrągłą przednią szybą, koszt niewielki dać swoje wymiary, zaznaczyc podwójne grubości ścianek ,wybrać z gamy wzorników i gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marb Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 Pamiętaj tylko aby dokładnie wyjaśnić jak ma być zrobione i upewnij się, że wykonawca to zrozumiał. Zdarzyło mi się, że kiedyś wysłałem wykonawcy bardzo szczegółowy projekt, a on zrobił po swojemu bo stwierdził, żę tak będzie lepiej Cytuj Moje akwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Będzin, targowisko aleja z meblami na zamówienie (środa i sobota) zamawiałem szafkę z pół okrągłą przednią szybą, koszt niewielki dać swoje wymiary, zaznaczyc podwójne grubości ścianek ,wybrać z gamy wzorników i gotowe To odpada, mam właśnie taką szafkę i nie wytrzymała roku, popuchła podłoga, blat miałbyć podwójnej grubości to wzieli dwa zwykłe blaty i okleili tak ze widać gdzie kończy się jeden a gdzie drugi, drzwi węższe niż cała szafka - ogólnie dalece odbiegało to od tego co chciałem. Po za tym chciałbym troche nietypową szafkę. Taką jak ta http://olx.pl/oferta...03-IDavrlx.html tylko 35x35 Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Gothmog (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 no przecież kolega z forum produkuje chyba meble i robi też szafki pod akwaria,gdzieś w niedalekiej okolicy,tylko nicku nie pamiętam coś mi się kojarzy z Ingmar Bergman jak pogrzebiesz to znajdziesz,albo ktoś podpowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marb Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 Inmar? Cytuj Moje akwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2015 A kogo polecicie ze śląska do zrobienia stelaża? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach