Rafa0302 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2015 Obserwuję od miesiąca ukwiał? który pompuje się po zgaszeniu oświetlenia. W ciągu miesiąca podwoił swą objętość. Jaką nazwę ma to coś?. Do jakich rozmiarów dorasta?. Czy będzie wędrował?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lurthel Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2015 Wygląda trochę jak Corynactis. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2015 Cześć. Dzięki. Czy coś więcej możesz opisać osobnika? Na razie jest jeden. Może lepiej usunąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lurthel Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2015 Raczej groźny nie jest, dorasta gdzieś do 2-3 cm, mój przez rok się nie podzielił ani razu. Jak chcesz się pozbyć to mogę go przygarnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2015 Dzięki za info. Jest fajny nawet pierwszy raz go nakarmiłem. Jak będzie ich wiece będę pamiętał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach