Foust Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, W związku ze zbliżającą się przekładką do 400l wystawiam zalegające sprzęty. Lampa led 120w Ecotech Radion XR30 odkupiona z ebaya, u mnie świeciła u mnie 8 miesiący z mocą maksymalnie do 80% przy ustawieniu 14kk u poprzedniego właściciela z niemiec półtora roku. Lampa bardzo dobrze się sprawuje nie miałem żadnych problemów podczas używania. Oprogramowanie bardzo przyjazne (sporo przydatnych funkcji np. system alkimatyzacji). Stan ogólny uważam jest dobry. Wrazie pytań proszę o kontakt. cena- 900 zł !!! SPRZEDANE Salimetr JBL używany ok. 7-8 miesięcy stan bdb cena-50zl Filtry do aparatu, poprawiające kolorystykę zdjęć 5 szt. Stan nowe cena za szt. - 15zl Odbiór osobisty Oleśnica-Wrocław lub należy doliczyć koszt przesyłki/kuriera. Pozdrawiam Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Foust (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2016 salimetr aktualny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 31 Lipca 2016 Aktualizacja w pierwszym poście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2016 Z braku czasu zbijam cenę lampy do 900zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2016 Jeden komplet filtrów za 15zl bym kupił. Podaj dane na pw Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2016 Up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2016 priv Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2016 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach