dawa27 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Jestem w trakcie kompletowania sprzętu ostatnia sprawa to cyrkulacja i tak zbiornik 110x50x50 myślałem aby dać jedno rw8 bo mam już zakupiony filtr Tunze comline streamfilter 3163 i też będzie dawał jakoś cyrkulacje wystarczy? na początku sporo miękkich będzie i ukwiałów tak myślę co wy na to będzie dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marb Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Lepiej mieć dwie mniejsze niż jedna dużą. Do takiego zbiornika to chyba RW4 i RW8 było by OK. Cytuj Moje akwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawa27 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Lepiej mieć dwie mniejsze niż jedna dużą. Do takiego zbiornika to chyba RW4 i RW8 było by OK. A tak na start zbiornika rw8 stuknie? później dokupię mniejszą rw8 będzie ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marb Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Myślę, że przy braku korali jedna RW8 starczy, tyle, że pracując na wysokich obrotach będzie dosyć głośna. Cytuj Moje akwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Ja mam przy 150cm 2 szt rw8 ustawiona na max i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach