grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 6 Lutego 2016 (edytowane) Kupowałem w extreme, jak masz kase to na miejscu możesz kupić, przez neta szkoda nerwów.. Korale nie są przesadnie "malowane". Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Lutego 2016 przez grzegorz88wroc (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
octavian Zgłoś Napisano 6 Lutego 2016 A na jakiej ulicy jest ten sklep ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creol Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 A na jakiej ulicy jest ten sklep ? Kraków, ul. Lenartowicza 18 (Leo Zoo). Ale jesli chcecie rzadkie i zdrowe zoa to polecam korallenzucht.eu, to specjalisci w tej kategorii. Gdyby ktos mial problem z niemieckim to goscie znaja rowniez angielski. Na stanie maja o wiele wiecej odmian niz na swojej stronie, wystarczy ich zapytac to pewnie liste podesla. Wysylaja rowniez do Polski, a jak sie kilka osob zgada co do zamowienia, to juz nie takie wielkie koszta transportu. No i zawsze mozna z nimi troche potargowac Zoa transport znosza naprawde dzielnie, wiec mysle, ze i to nie problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczi 71 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 dzięki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek35 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 Takie tam moje ... zoasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 Konrad, cudne. Jak będziesz miał szczepki to stoję w kolejce. Daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 16 Lutego 2016 (edytowane) Moje BEBB, w rzeczywistości środek bardziej złoty. A tutaj część szczepek czeka na wykurowanie po szczepieniu i wysyłkę. Jeszcze trochę i zawitają do mnie. W prawym dolnym rogu Utter chaos, rozpoznaje też Blue Agave i Salted Agave. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Lutego 2016 przez grzegorz88wroc (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 16 Lutego 2016 A tutaj część szczepek czeka na wykurowanie po szczepieniu i wysyłkę. Jeszcze trochę i zawitają do mnie. W prawym dolnym rogu Utter chaos, rozpoznaje też Blue Agave i Salted Agave. A gdzie zamawiałeś? Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 16 Lutego 2016 Z Anglii, duży wybór, sprzedawcy też inaczej podchodzą do transakcji. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 16 Lutego 2016 i wysyłają do polski bez problemu? Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 16 Lutego 2016 No tak, wysyłka około 40 funtów, chyba że zrobisz duże zamówienie, wtedy możesz negocjować. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2016 Ta wysyłka fajnie kosztuje. Krajowe zakupy jednak tańsze Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Gdybym miał możliwość dostania tych zoasów w kraju to pewnie nie bawiłbym się. Sama procedura zakupu jest ciekawa, płacisz kase i czekasz 2-3 tygodnie aż szczepki wyzdrowieją.. jeden polski sklep wysłał mi polip przyklejony kilka godzin przed wysyłką(podstawka biała jak snieg) i zoasek za 150zł/polip nigdy się nie otworzył... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 hahahah no nie. Żeby odciąć i potem przykleic jeden polip zoa to naprawdę trzeba miec wprawę... Mi sie nigdy nie udało zrobic tak małej szczepki zoa z której by coś potem wyrosło. W moim przypadku tak mocne krojenie zawsze kończy się smiercią korala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 hahahah no nie. Żeby odciąć i potem przykleic jeden polip zoa to naprawdę trzeba miec wprawę... Mi sie nigdy nie udało zrobic tak małej szczepki zoa z której by coś potem wyrosło. W moim przypadku tak mocne krojenie zawsze kończy się smiercią korala. Chirurg naczyniowy se poradzi,hehe. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Jeden polip to ryzyko, nie zawsze da radę z niego coś wyhodować . Zoa to korale które najlepiej rosną w dużej kolonii. Czasami jednak udało mi się dochować potomków z jednego polipów. @ Grzegorz 88 Pewnie będziesz miał fajne okazy zoa skoro u nas są niedostępne. Co ciekawego sprowadzasz? Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Jak dojadą całe i zdrowe to wrzucę jakieś fotki. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Szydło Zgłoś Napisano 25 Lutego 2016 Większość wychodowana z jednego polipa , a podobno się nie da ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroczek Zgłoś Napisano 25 Lutego 2016 piękne ... Cytuj OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 25 Lutego 2016 (edytowane) Super kolekcja duze Rainbowy to shazam czy bowser? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Lutego 2016 przez grzegorz88wroc (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Szydło Zgłoś Napisano 25 Lutego 2016 Super kolekcja duze Rainbowy to shazam czy bowser? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Mam i shazamy i bowsery , na focie shazamy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 25 Lutego 2016 A jakie masz odmiany Agave? Blue, blazing, salted, seduction? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proked Zgłoś Napisano 25 Lutego 2016 Ja mam takie co nieco Czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi co to za odmiana ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 25 Lutego 2016 Radioactive dragoneye Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2016 (edytowane) Piotrek Piękna kolekcja zoa. Kupowaleś w Niemczech Jeśli nie to gdzie? Same rarytasy na tej fotce. Tylko pozazdrościć. Edytowane 25 Lutego 2016 przez Mark112 (wyświetl historię edycji) Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach