qni Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Hej. w temacie Zoanthusy zdjęcia z Waszych akwariów, użytkownik Brawos, i nie tylko on, piszę o pozytywnym wpływie aminokwasów na zoa. Ponieważ chcę pomóc moim zoa rosną zacząłem szukać aminokwasów i natrafiłem na produkty GroTech. Ponieważ system tych dodatków nie jest drogi zastanawiam się czy go nie kupić. Szukałem w internecie opinii na temat tego systemu. oczywiście natrafiłem na różne opinię, niestety wszystkie wątki na ten temat był z 4-5lat. Ponieważ od tamtej pory podejście się mogło zmienić zastanawiam się czy lać GroTech? Edytowane 13 Stycznia 2016 przez qni (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian42 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2016 Może i są na rynku lepsze produkty aminokwasowe dla korali, sam używam GroTecha bo ma dobry stosunek jakości do ceny i polecam. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2016 Ja używam Grotech M. Uważam że działa. Ale wiadomo jak to jest. To czy działa to tylko nasze odczucia. Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Patryk1977 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2016 Używałem pełnej palety grotecha i korale rosły bardzo dobrze,przy starcie sól grotecha zero jakichkolwiek plag. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach