yagen Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2016 Wszystkie zaczynają się tak samo. To mój znak firmowy:) Ujęcia całości dopiero jak będzie co pokazać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yagen Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 Moje ślimory z innej planety:) Dolabella jest tylko chwilowo. Później wraca do właściciela jak wyżre glony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yagen Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2016 Witam Pora na mała aktualizację. Akwarium ma już 6 miesięcy. Przez ten czas wiele się w nim zmieniło i bardzo dużo się nauczyłem. Przede wszystkim cyrkulacja! Dodałem dwie pompy cyrkulacyjne oraz odpieniacz. Rafa dostała nowego życia. Mam zamiar prowadzić te akwarium jeszcze dwa lata . Po zdobyciu doświadczenia przesiadam się na 300 litrów:) Wszystko cały czas idzie do przodu. Korale rosną, plagi minęły. Z problemów pozostała mi choroba błazenków, które mają pasożyty. Narośl na skrzelach, koło oka i płetw. Walczę o to, żeby błazenki przeżyły. Jestem dobrej myśli, gdyż odzyskały wigor i choroba nie postępuję. Zapraszam na krótki filmik z obecnego stanu mojej rafki;) Słuchaweczki i relaksik:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ranma11 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2016 jej... rewelacja! jak często i czym karmisz? szczególnie chodzi mi o okinawkę bo u mnie coś blady i nieśmiały(a ktoś mi sugerował że to może być wina karmienia...) Cytuj moje 30L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yagen Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2016 Gobiodony mam od początku. Super ryby. jeden ma miejscówę na miękasie ,a drugi na spsie. Groźnie na siebie patrzą ale nie ganiają się mocno. Jedzą wszystko co podaję. Nawet większe kawałki mrożonek rozrywają w pyszczku na mniejsze i konsumują partiami:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach