lapsiak84 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2016 Witam. Mam pytanko. Od kilku tygodni obserwuję, że na mojej euphylii obok otworu gębowego wyrósł jakiś podejrzany bąbel. Jest on jakby przezroczysty. Euphylia polipuje ładnie. Pompuje się super jakby jej to wogóle nie przeszkadzało. Ale mnie to zastanawia. Załączam zdjęcie. Bąbel na samym środku obok otworu gębowego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klex80 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2016 U mnie dzieje sie tak samo a potem po jakims czasie powstaja dwie mordki i potem 2 osobne glowy. Fakt tez sie zastanawiam dlaczego tak sie dzieje bo chyba jest to jakas nieprawidlowosc. Cytuj http://nano-reef.pl/topic/68907-okolo-200l-pierwszej-solanki/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom Zgłoś Napisano 13 Lutego 2016 Mam taka sama na jednej glowce, byl na tyle spory ze widac go bylo przy dobrze napompowanej glaberescens. Z tym, ze ostatnio ta jedna glowka odnosnie pozostalych jest zdecydowanie marniejsza. Moze to jakas nieprawidlowosc w rozroscie tkanki - takie koralowy nowotwor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czesteer1 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2016 Ja tak mialem rowniez. Przestawilem cyrkulacje tak aby euphyllia byla poza jaj zasiegiem i lekko tylko "falowala", teraz juz nie widzialem takich bąbli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach