coach Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 3 dni temu przyniosłem z erybki euphillie i wszystko było cacy. dziś widzę jakby mgiełka się unosi i odpadają polipy. jak ratować ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 http://nano-reef.pl/topic/82040-plerogyra-sinuosa/ O Twoim akwarium wiemy narazie tyle, że korale się w nim źle czują Może załóż wątek o swoim akwarium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
berklej Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 3 dni temu przyniosłem z erybki euphillie i wszystko było cacy. dziś widzę jakby mgiełka się unosi i odpadają polipy. jak ratować ??? w 3 dni odpadaja polipy tylko w bardzo złych warunkach. Bez wiedzy o Twoim akwarium moge doradzić jedynie przeniesienie korala do innego zbiornika ze sprzyjającymi warunkami. Cytuj początek 300 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubert_chemik Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Moje euphylie reagują tak dość szybko na niedobór potasu, natomiast przyczyn może byc mnóstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach