Gothmog Zgłoś Napisano 7 Marca 2016 Formy płynnej. To jest dokładnie to samo co kropelka w żelu, której wiele osób używa do klejenia szczepek do skałki. Tapnięte mobilnie Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajutoja Zgłoś Napisano 7 Marca 2016 a jaki jest czas schnięcia ? bardziej kilka sekund czy minuta ? przy klejeniu będę musiał rozłożyć klej na powierzchnie około 40x7cm i nie wiem czy zdążę nim klej zaschnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 7 Marca 2016 Raczej minuta, puki nie złączysz elementów klej nie powinien wyschnąć. Sprawdź sobie wcześniej bo dawno nie kleilem dużych powierzchni. Tapnięte mobilnie Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajutoja Zgłoś Napisano 7 Marca 2016 A jak wygląda sprawa jesli nałoże za duzo kleju i wyjdzie na boki to czy bez zadnych srodkow dam rade to zmyc ? Czy wskazana tasma malarska ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 7 Marca 2016 Jak zastygnie to tylko skrobanie, puki mokry to szmatką zetrzesz ale ślad zostanie tam gdzie był klej. Tapnięte mobilnie Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajutoja Zgłoś Napisano 7 Marca 2016 To dam jak cos tasme zeby bylo estetycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 13 Października 2016 Znalazłam ciekawy materiał w Ikei, który może posłużyć do budowy ramki z siatka na akwarium http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/80227877/ Akurat był za 7.99 Ma nieco większe oczka niż moja siatka z moskitiery ogrodowej i wykonany jest z polprzezroczystego materiału, więc powinien przypuszczać więcej światła, niż moja siatka. Tyle, że ten materiał jest giętki i być może będzie bardziej zwisal, niż siatka. W linku jest opis, z czego jest wykonana ta siatka. Czy nadaje się do użytku w akwarium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Października 2016 w Auchanie kupiłem piłkę dla dzieciaka - była zapakowana w siatkę żyłkową - po rozcięciu pokryło z zapasem zbiornik 38x38 coś jak tu (siatka do podbieraka) praktycznie nie ogranicza światła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Października 2016 O i to jest idealne rozwiązanie Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 13 Października 2016 Siatka na krety Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach