Piotr1 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2016 Mysle nad zakupem tych rybek. Jak wyglada karmienie tej ryby czy przyjmuje suche pokarmy? Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafałŚL Zgłoś Napisano 16 Lutego 2016 Witam.Miałem stadko tych rybek,6 szt.Żadna u mnie nie ruszała suchego,nie miałem do nich szczęścia bo tylko jedna jadła normalnie mrożonki a reszta raczej patrzyła jedząc coś tam sporadycznie... Fajne rybki i gdybym wiedział że następnym razem trafię na jedzące to chętnie bym je jeszcze kupił,dodam jeszcze że chętnie wchodziły w zatargi z apogonami cyanosoma oraz a.Kauderni które też u mnie pływają i nie wychodziły na tym dobrze.Jestem ciekaw jak u innych z tą rybką,może jeszcze kiedyś się skuszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2016 Widzialem u Oliviera piekne stado musze zobaczyc czym on je karmi. Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 18 Września 2019 Odgrzewam kotleta. Już miałam kupić, ale właścicielka sklepu uprzedziła, że ryby są bardzo delikatne, sporo ich pada bez wyraźnego powodu, więc zrezygnowałam z zakupu. Pytanie do osób, które je hodowaly: czy udało Wam się długo utrzymać te ryby? Wszystkie przeżyły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 18 Września 2019 Znam zbiornik gdzie jedna Zoramia żyje już kilka lat. Karmiona jest mrożonkami i nic więcej nie chce jeść. Widziałem jak wyglądają Zoramie w worku podczas dostawy i powiem szczerze że to nie napawało mnie nigdy optymizmem. Wiele z nich w ogóle nie przyjmuje pokarmu i pada z głodu. Podstawa to przebyta uczciwie kwarantanna w sklepie i to żeby rybka pobiera pokarm. Jak nie je to nie kupować. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach