Skocz do zawartości
Skrzydlica

URODZINOWY KONKURS Skrzydlica.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Miło nam poinformować iż specjalnie dla naszych klientów zorganizowaliśmy konkurs z okazji naszych 4-tych urodzin!

Przewidzieliśmy dla Was następujące nagrody:

nagroda główna 2x 500 PLN do wykorzystania w naszym sklepie + Półroczny rabat 25% na wszystkie zakupy!

druga nagroda 2x 300 PLN do wykorzystania w naszym sklepie + Półroczny rabat 20% na wszystkie zakupy!

trzecia nagroda 2x 200 PLN do wykorzystania w naszym sklepie + Półroczny rabat 15% na wszystkie zakupy!

pragniemy podkreślić iż fundujemy nagrody w dwóch oddzielnych kategoriach, jednakże zwycięstwo w jednym eliminuje możliwość wygrania w drugim;) nie przewidujemy kumulacji;)))

Regulamin konkursu:

1. Wyślij nam zdjęcie swojego akwarium morskiego (nadsyłanie prac do końca lutego na adres: sklep@skrzydlica.pl tytuł maila: konkurs urodzinowy)

2.* Polub i poleć nasz profil facebook'owy znajomym: https://www.facebook.com/skrzydlicapl/ (na naszym profilu facebook'owym napisz, dlaczego to właśnie Ty powinieneś wygrać główną nagrodę :) najciekawsze wypowiedzi nagradza ekipa skrzydlicy;) (wpisy zamieszczamy najpóźniej do 10 marca)

3. Zarejestruj się w naszym sklepie online, należy uzupełnić dane osobowe oraz adres, numer tel. oraz email (dla nie zarejestrowanych) i subskrybuj nasze aktualności.

Dwa warianty zwycięstwa:

1. Wszystkie nadesłane nam zdjęcia akwariów zamieścimy na naszym profilu fejsbukowym, to które zdobędzie najwięcej lajków (punkt 1 regulaminu) wygrywa, drugie i trzecie odpowiednio zdobędzie drugą i trzecią nagrodę.

2. Drugi zestaw nagród rozlosujemy my (załoga Skrzydlicy), zwycięży autor najciekawszego wpisu (punkt 2 regulaminu), liczymy na Waszą kreatywność - jakąś ciekawą historię czy to współpracy z nami czy też przygody z akwarystyką morską w ogóle;)

Rozstrzygnięcie konkursu po 15 marca:) Zdjęcia zostaną zamieszczone równocześnie na naszym profilu i zbieranie lajków potrwa do 15 marca tak więc pełne 2 tygodnie:))

Gorąco zachęcamy do wzięcia udziału w naszym konkursie;)

Pozdrawiamy gorąco i cieszymy się, że już 4 lata możemy dla Was pracować :)

Załoga Skrzydlica.pl

* dla tych z Was, którzy nie posiadają facebooka wyjątkowo umożliwiamy zamieszczać swoje posty tutaj zamiast na facebooku;)

Edytowane przez Skrzydlica (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!

Super pomysł na kontakt ze środowiskiem. :)

Mam tylko nadzieję , że dla nie miejących konta na FB jest jakaś opcja "polub"- poprzez konta młodszych członków rodziny:)

Edytowane przez rafik73 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszego pani SKRZYDLICO :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowni Państwo,

z tą akcją na fejsie chcemy nieco przybliżyć społeczność morską do nas:) tam też zamieścimy zdjęcia więc każdy uczestnik nagabując znajomych na głosowanie przybliża się do zwycięstwa bez tego będzie trudniej a akwarium będzie musiało obronić się samo;) ma być zabawnie, śmiesznie:) nie będziemy do nikogo strzelać o brak fejsa;) tak jak już wspomniałem, ciekawe historyjki można umieszczać tutaj ale proszę tylko tych którzy faktycznie nie mają fejsa;)) warunek konieczny to zarejestrować się w sklepie, tak abyśmy w systemie przyznali rabat na to pół roku no i oczywiście też aby wielu z Was którzy jeszcze nie mieli okazji nas wypróbować zachęcić do współpracy z nami:))

Jedna gorąca prośba!

Zainteresowanie konkursem akwarium jest baardzo duże, jako, że nie chcę być posądzany o stronniczość, proszę każdego o tylko JEDNO ZDJĘCIE waszego pięknego akwarium:) zasada jest prosta, że każde akwarium wrzucimy na fejsa i poddamy głosowaniu Fejsbukowiczów, dlatego nie chciałbym to ja wybierać zdjęcia spośród nadesłanych aby nie zostać oskarżonym o stronniczość, że Kowalskiemu wybrałem najładniejsze a Fomfarze wybrałem brzydsze;P To Wasza zabawa więc to Wy wybierajcie jedno :))))

Zachęcam do zabawy tych którzy jeszcze nie zaczęli;)))

Bart Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypominamy, że akwaria można nadsyłać tylko do końca lutego;)

Jako, że oficjalnie 4 latka stukną nam w czwartek 25.02 to z tej okazji zapraszamy Was wszystkich na piątek 26.02 na ciacho, kawkę i pogaduchy akwariowe;) będziemy po sporych dostawach;) przewidujemy dla Was ciekawe promocje, rabaty -20% na wszystko;)

Zapraszamy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piątek 26.02 na ciacho, kawkę i pogaduchy akwariowe;)

Niestety niektórzy muszą pracować... ja np. do 22 :(

ale po pracy nie odmówię sobie wypić 'kielicha' za kolejne dobre lata dla... Skrzydlica.pl ;)

K ;)

e84f5d89d678acfe9bd44418e4d4a29cu825a905.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety niektórzy muszą pracować... ja np. do 22 :(

ale po pracy nie odmówię sobie wypić 'kielicha' za kolejne dobre lata dla... Skrzydlica.pl ;)

Myślę, że na sobotę starczy i ciacha i promocji a już kawy to na pewno;P więc zapraszamy:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszamy dziś wszystkich na tort do Skrzydlicy z okazji czwartych urodzin:)

A także przypominamy o urodzinowym rabacie 20% na zakupy w sklepie stacjonarnym.

dostawa%20103_zpspihetlwa.jpg

Skrzydlica.pl

Przypominamy, że zostały tylko 3 dni do końca zgłaszania swoich akwariów do naszego urodzinowego konkursu:) Nagrody cenne więc na prawdę warto!:) Fotki nadsyłamy tylko do 29.02 do godziny 23:59:59 :)))

Pozdrawiamy urodzinowo:)

Zespół Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypominamy Wszystkim, iż dziś jest ostatni dzień nadsyłania akwariów do naszego konkursu! Nie ważne czy masz duże czy masz małe! Czy Jesteś naszym regularnym klientem, okazjonalnym bądź nim w ogóle nie Jesteś! Weź udział w zabawie! Im więcej zbiorników będzie tym większy fun! Nie ważne, czy Twoje akwarium wygląda jak TOTM czy pozostaje przed Tobą sporo pracy aby wyglądało jak z okładek czasopism... to nie ma znaczenia:) Każdy może wygrać bowiem tu decydują lajki Wasze, Waszych bliskich i znajomych! Zabawa to zabawa! a nóż wygrasz malutką miękkasową kosteczką i w pokonanym polu zostawisz spsowe giganty:D będzie co wpisać w akwarystyczne CV!

Nadsyłajcie po jednym zdjęciu! Rejestrujcie się w sklepie i opiszcie w skrócie na naszym fejsie bądź w tym oto dziale, ciekawą akwarystyczną historyjkę jaka Was spotkała czy to doświadczenia ze współpracy z nami czy też jakieś inne ciekawe historie:)) Te trzy elementy to wymóg konieczny:))) zarazem dużo i bardzo niewiele bo nagrody są przednie:)

Zapraszamy!

Bartłomiej Sarecki

Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konkurs Urodzinowy

Zapraszamy wszystkich do oglądania i lajkowania zdjęć.

Lajkujemy do 15 marca.

Zdjęcie, które otrzyma najwięcej polubień, wygrywa 1 nagrodę w naszym konkursie urodzinowym.

Wszystkim uczestnikom dziękujemy za nadesłane zdjęcia i życzymy powodzenia w konkursie.

Zapraszamy

Skrzydlica.pl

Edytowane przez Skrzydlica (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AKTUALIZACJA SPRAWY REGULAMINU KONKURSU!!!!

Szanowni Państwo, jako, iż mamy podejrzenia kilku uczestników, iż "lajki" w zabawie są pozyskiwany w sposób daleki z etyką obowiązującą każdego miłośnika akwariów morskich, postanowiliśmy zmienić regulamin gry (ustalenie jednogłośnie podjęli Michał Bartek oraz nasz Informatyk Łukasz). Jako, iż nie przewidziałem (Bartek), iż może dojść tutaj do nadużyć, dostałem masę maili w tej sprawie... od osób pokrzywdzonych które straciły ochotę na branie udziału w dalszej zabawie ze względu na podejrzenie nieczystej gry.... Jestem zmuszony zmienić zasady w trakcie zabawy, mianowicie:

Do losowo wybranych 10 lajkujących dane zdjęcie wysłałem zapytanie o następującej treści:

"Dear Friend,

I made a photo competition for my clients, of their marine aquariums . To prevent any not fair play likes I would like to ask you if you have voted aquarium on purpose because you either like this aquarium or the owner is your friend or was it a blind vote? I would really appreciate your answer. Lack of answer within 48 hours will disqualify the owner of the aquarium you have voted. Many thanks for your kind help. Bart Skrzydlica.pl

Drogi Kolego/Koleżanko,

Zorganizowałem konkurs fotograficzny akwariów morskich moich klientów. Aby zapobiec ewentualnym oszustwom i pustym lajkom, chciałbym Cię prosić o info czy oddany przez Ciebie lajk był oddany celowo bo podoba Ci się akwarium bądź głosujesz na akwarium swojego znajomego czy też był to ślepy przypadkowy like? Będę bardzo wdzięczny za Twoją odpowiedź. Brak odpowiedzi w przeciągu 48h zdyskwalifikuje właściciela akwarium na który oddałeś głos z dalszego konkursu. Bardzo dziękuję za Twoją pomoc. Bart Skrzydlica.pl"

Mam nadzieję, że to rozwiąże sprawę, uprzedźcie swoich znajomych aby odczytali i odpisali na wiadomość od Bartłomiej Sarecki na fb celem weryfikacji autentyczności lajka.

Bardzo mi przykro iż musiała zajść taka zmiana, natomiast zmusiła mnie do tego struktura lajkujących pewnych uczestników. Według zapewnień zainteresowanych wszystko odbyło się zgodnie z duchem fair play, to też postanowiłem zweryfikować to u samego źródła.

Pragnę podkreślić iż zamysłem była zabawa, zmobilizowanie swoich znajomych a nie stosowanie jakiś narzędzi do sztucznego nabijania lajków. Nikogo oczywiście za rękę nie złapaliśmy więc dalecy jesteśmy od osądzania, jednakże niesmak ten szybko zweryfikują sami lajkowicze:)

Mam nadzieję, iż taka zmiana jest korzystna dla wszystkich biorących udział w grze.

Pozdrawiam

Bartłomiej Sarecki

Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/100-realnych-polskie-like-lajki-fb-facebook-lubie-i6006392268.html

od razu wiedziałem że tak będzie :baby:

super decyzja

pozdrawiam Jacek

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowni Państwo

Niestety weryfikacja poprzez FB nie była moim najlepszym pomysłem,

bowiem wiele tych maili wiadomości wylądowała w filtrze spamowym

facebooka.

O radę co z tym fantem zrobić poprosiłem najbardziej zainteresowanych, czyli samych konkursowiczów. Wśród większości nadesłanych przez Państwa głosów dominowały

trzy opcje:

1. Wyrzucić z konkursu Pana z podejrzanymi lajkami (ta opcja przeważała)

lub.

2. Abyśmy to my rozstrzygnęli konkurs (zajęła drugie miejsce)

a także kilka takich głosów

3. Wola wycofania się z konkursu.

Jako, że mam świadomość iż Państwo włożyli sporo serca i

czasu w nasz konkurs, zdecydowanie większa część miała czyste intencje,

tej mniejszości grającej nie czysto nie byłem wstanie złapać za rękę...

toteż wpadłem na moim zdaniem chyba jedyne słuszne rozwiązanie, mianowicie:

Za ilość lajków od największej ilości do osoby z piątym wynikiem

przyznamy punkty od 5 do 1, gdzie 5 to osoba z największą ilością lajków

a 1 to osoba z piątym wynikiem.

Następnie od Samych uczestników konkursu drogą mailową poprosiłem o głosy Ich zdaniem

najładniejszego akwarium (zastrzeżenie iż nie wolno głosować na siebie!)

gdzie 5 punktów dajemy zbiornikowi najpiękniejszemu,

analogicznie 4 za drugie miejsce i tak do 1 za piąte miejsce. (Na maile

z głosami uczestników czekam na 14.03 do 23:59:59 :)) Specjalnie w celu

wyeliminowania błędów ponumerowaliśmy akwaria w konkursie od 1 do 17.

Ostatnią pulę punktów przyznajemy my, załoga Skrzydlicy, oceniamy tak

samo od 5 punktów do 1 (głosuje każdy z nas, sumujemy nasze głosy tj.

Michała, Bartka, Iwony i Sławka), i na tej podstawie przyznajemy punkty

tak samo od 5 dla najpiękniejszego do 1 dla piątego naszym zdaniem. (My

nasze punkty przyznamy przed rozstrzygnięciem konkursu aby też nie

wzbudzać niczyich podejrzeń o stronniczość ;)))

Łącznie można zdobyć 15 punktów jeśli zwycięży się zarówno ilością

lajków, a także na etapie głosowania przez pozostałych uczestników oraz

przez nas. W przypadku gdy 2 uczestników zdobędzie taką samą ilość

punktów o zwycięstwie decyduje to który ma więcej lajków w zabawie na

facebooku;))

Dzięki temu wariantowi my nie będziemy posądzeni o stronniczość,

dotychczasowo zdobyte lajki mają nadal ważność w zabawie, nikogo nie

eliminujemy ale czynnik kombinatorski minimalizujemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.