JerzyB Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam Będziesz miał od spodu plexi czy zostanie tak jak jest? Przy okazji pochwale się moją.http://aqua-reef.pl/topic/3496-lampa-led/page-4 Pozdrawiam Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez JerzyB (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) A czemu te odbłyśniki masz matowe? czy to zdjęcie takie? No chyba że to była folia,na ostatnie zdjęcie nie popatrzylem. Fajnie to wygląda,a jak cię to wyniosło finansowo? Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez bober6662 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtaler Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2016 to są podstawy do odbłyśników w nich się montuje odbłyśniki, plexi tez jest od spodu Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam Teraz widzę , że lampa osłonięta. Szkoda, ze nie dałeś linek zamiast tych wstrętnych łańcuchów Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtaler Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2016 mi się bardziej łańcuchy podobają, kwestia gustu Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SheerG Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Podstawy do odbłyśników???Masz może link do tego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtaler Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2016 Podstawy do odbłyśników???Masz może link do tego?? Nie mam bo rozbierałem lampę t5 i one tam były Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtaler Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2016 ok lampa wisi i świeci czasami, mam problem bo arduino się wiesza i z pomocą Magu zamówiłem zasilacz transformatory 9v, ale kombinuje dalej by to jakoś wyglądało i planuje wsadzić cale arduino w jakieś pudełko, ale ze nie mam pojęcia w jakie to proszę was byście wsadzili swoje projekty oparte na Aqma kontrolerze by mi naświetlić temat, chciałem tez wyrzucić ta biała płytkę stykowa tutaj po rozmowie z Magu wiem ze można lutować kable bezpośrednio do arduido wiec postanowiłem kupić arduino Leonardo czy takie się nada czy sa jakieś różnice w wersji ? http://www.ebay.co.uk/itm/Leonardo-Pro-Micro-ATmega32U4-16MHz-5V-Replace-ATmega328-Arduino-Pro-Mini-/281742611250 Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach