Damian K. Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) Witan. Od dwóch dni jeden rhodaktis zacza sie "rozlazic". Czy to jest podział? Zdjecie mało wyrazne ale na wiecej tele nie pozwala. Edytowane 1 Marca 2016 przez Damian K. (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 Na to wygląda. Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoch Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 Tak. One się tek rozmnażają - poprzez podział. Cytuj Akwarium 300 litrów 120x50x50 przód OW + sump 100lwody , Odpieniacz H&S 150, Grzałka Fluval E 300 W, lampa led DIY 200w, żywa skała 15kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu9 Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 Przez podzial i przez grzybnie, zostawiaja male grzybki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 Maxiu Tys chyba pomylił się z leśnymi grzbkami..... Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian K. Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 A powiedzcie czy diskosomy tez sie dziela czy inaczej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1975maniek Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 Tak samo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 U mnie rhodactis tez pojawił się na skalce znikąd, od maleńkiej kuleczki, a matka rosnie na innej skale, wiec potwierdzam ze one się rozmnażają na dwa sposoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqesta45 Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 U mnie diskosoma urodzila maleńką która zauważylem obok.wiec niepodzielila sie tylko urodzila obok druga malutką ktora powoli rośie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xEndriu Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 ja zauważyłem podział po zgaszeniu światła . wtedy ukazały się 2 mordki . a po jakimś czasie odsunoł się od tej skałki co był ten 1 Cytuj 820L w obiegu 282.5L http://nano-reef.pl/...2825l-z-lubina/ 72L http://nano-reef.pl/...ropelka-oceanu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu9 Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 Seicodriver samo zycie:) bym nie spotkal u siebie, bym nie opisywal. Z diskosomami ma identycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
E mil Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 Potwierdzam, u mnie też co jakiś czas pojawia się zarodnik..A dzielić się nie chcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach