Czesio111 Zgłoś Napisano 3 Marca 2016 KH raczej nie. Sól Red Sea CP ma kh 12. Jesli faktycznie masz zerowe nutrienty i malo karmisz to możliwe że Twój rhodactis gloduje. Wysłane z Tapatalka Dzisiaj go spróbuje nakarmić.... Dzięki wszystkim.... jak się coś będzie działo to dam znać. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesio111 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2016 (edytowane) Trochę czasu minęło, ale przypomniało mi się, że miałem dać znać jak się coś zmieni. Tak więc koralowca juz spisałem na straty, kilka miesięcy był w takim stanie jak na ostatnim zdjęciu z marca. Zrobił się nawet jeszcze trochę bielszy. W lipcu i w sierpniu przelał mi kubek odpieniacza. Sps'y padły, a ten się w tydzień zrobił duży jak nigdy dotąd . Edytowane 11 Listopada 2016 przez Czesio111 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksrekin Zgłoś Napisano 11 Listopada 2016 W końcu się najadł do syta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach