helmofon Zgłoś Napisano 10 Marca 2016 Mam pewien dylemat. W zestawie z ProFiLuxem 3 ex był kabel PAB-Cable_2m PL-0683 zakończony wtykami rj45. Gniazda w komputerze odpowiadające temu wtykowi to L1L2, L3L4, L5L6 przeznaczone wg instrukcji do oświetlenia oraz pomp dozujących. Idąc dalej za instrukcją, do podłączenia listwy powinienem użyć S1-S4, S5-S6 ale tam jest gniazdo do wtyku rj11 Na samej listwie jest natomiast gniazdo na wtyk rj45. Czy ma ktoś w swoim zestawie podłączoną taką listwę i może podać symbol tego kabla. A może ktoś z okolic Wawki udostępni mi przewód na 10 minut w celu skopiowania. Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fox Zgłoś Napisano 10 Marca 2016 Ten caly przewod to najzwyklejsza skretka komputerowa a w profiluxie powinienes miec gniazdo na rj45 podpisane pab Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 11 Marca 2016 Fox dzięki naprowadziłeś mnie, fakt jest opis PAB ale przy złączu PS2 co trochę wprowadziło mnie w błąd. No opis w instrukcji także nie jest jednoznaczny. A co do skrętki to będzie działać na patch cord' dzie ale oryginał jest zrobiony jeden do jednego, nie ma przeplotów. Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach