Skocz do zawartości

Historia edycji

firefighter1

firefighter1

@UraWcześniejszą mazarre miałem max do 90%, ta świeci wyraźnie jaśniej i intensywniej więc żeby koralom nie zrobić kuku nie przekraczam 85%. Moje więcej światła nie potrzebują, wyraźnie widać poprawę w kolorach i wybarwieniu. Do tego tą mam znacznie niżej od poprzedniej. Zrobiłem tak, że miałem połowę na jednej i połowę zbiornika na drugiej i nową tak dopasowałem jasnością żeby było równo. Teraz spokojnie można aklimatyzować korale i przyzwyczajać do światła. Jest znacznie więcej glonów na szybie i ślimaki z asterinami zalegają na nich.

firefighter1

firefighter1

@UraWcześniejszą mazarre miałem max do 90%, ta świeci wyraźnie jaśniej i intensywniej więc żeby koralom nie zrobić kuku nie przekraczam 85%. Moje więcej światła nie potrzebują, wyraźnie widać poprawę w kolorach i wybarwieniu. Do tego tą mam znacznie niżej od poprzedniej. Zrobiłem tyk, że miałem połowę na jedej i połowę zbioenika na drugiej i nową tak dopasowałem jasnością żeby było równo. Teraz spokojnie można aklimatyzować korale i przyzwyczajać do światła. Jest znacznie więcej glonów na szybie i ślimaki z asterinami zalegają na nich.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.