Gość Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 Mam pytanie co do tetrmostatu z 1 posta czy czujnik może znajdować się w wodzie tylko cześć w zielonej osłonie czy kabel też? A tu zdj a ktoś przy tym nie grzebał ? ta osłonka "ciut" niedopasowana jest weź zapalniczkę czy nad kuchenkę i podgrzej - może dociśnie / uszczelni - a jk nie to silikonem lub klejem na gorąco i razem z kablem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajutoja Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 Takie mi przysłano, dam trochę silikonu takto w razie czego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajutoja Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2016 I jeszcze pytanie w tyle są otwory na 4 śruby ale wkrecone są tylko 2 czy tak powinno być? Czy może zorganizować sb takie 2 i przykrecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2016 przewidujesz trzęsienie ziemi ? albo zamierzasz tym rzucać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajutoja Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2016 Nie, ale wolałem zapytać a co do czujnika to zauważyłem że w środku jest zalany chyba jakimś klejem więc chyba nie ma potrzeby dodatkowo silikonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach