Komarek Zgłoś Napisano 23 Marca 2016 Cześć Mam tablet Teclast X98 air2. Dziś podczas wgrywania z pena Win10 zdechł. I nie reaguje. Z informacji jakie znalazłem w sieci - trza poprzez programator wgrać nowy bios. Pliki są w sieci,ale jestem z tego zielony i na pewno sam nie podejmę wyzwania. Szukam magika,który sobie z tym poradzi - zrobi flasha i wgra bios,sterowniki i system. Oczywiście nie za darmo. Będę wdzięczny za wszelką pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 26 Marca 2016 Nikt nie pomoże, nikt nie programuje chipów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p_szubert Zgłoś Napisano 26 Marca 2016 Mój znajomy myśle że pomógłby Tobie w sumie to Twojemu tabletowi, ale niestety odległość spora bo z Olsztyna. Cytuj 90x50x50 225l | 108l sump + 20l dolewka | RO+Di | PS Diuna 8x39w | Eco Runner 2700 | Tunze 7095 + 2 x 6055 | Vertex Omega 150 | jager 200 W | Fp 400-100 + DC Runner 1200 | PS Kore + Baling | Aqua Trend Evo Shark | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 26 Marca 2016 Tablet nie fortepian,pocztą wyślę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach