T.TOM.T Zgłoś Napisano 22 Maja 2016 Miałem lustro po zakupie białobrodego , bo ganiał inne pokolce. .Po tygodniu lustro zdjąłem i normalnie spokój .A chelmona już chyba nie kupię ,bo chwastów brak. jakiej wielkości białobrodego kupowałeś i do jakiej obsady pokolcy wpuszczałeś nową rybe ? zastanawiam się nad zakupem białobrodego , a mam sporego hepatusa i xanthurum - która już zatłukła wprowadzanego nowego "żółtka" Cytuj 200x70x60 + 240L.sump , ośw.T5 10x80W ,cyrkulacja 2x tunze6080 + 2x JVP102 ,obieg tunzemaster10076.03 , odpieniacz skimz sv253 , reaktor wapnia START: grudzień 2007r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 22 Maja 2016 jakiej wielkości białobrodego kupowałeś i do jakiej obsady pokolcy wpuszczałeś nową rybe ? zastanawiam się nad zakupem białobrodego , a mam sporego hepatusa i xanthurum - która już zatłukła wprowadzanego nowego "żółtka" Białobrody miał około 12cm , a pozostałe po około 10cm czyli żółtek , i japonicus ganiał tylko tego drugiego . Po lustrze totalna przyjaźń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach