fkn Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 Proszę o pomoc w identyfikacji: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hastoff Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 http://pl.reeflex.net/tiere/1063_Astropyga_radiata.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 Nawet w sklepie nie znali nazwy, mój zwie się tofik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fkn Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Nawet w sklepie nie znali nazwy, mój zwie się tofik Kupiłeś w AŚ? http://pl.reeflex.net/tiere/1063_Astropyga_radiata.htm Dzięki. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez fkn (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 Tak, jakieś dwa miesiące temu i jeszcze takiego niebieskiego ale też bez nazwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fkn Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 Pięknie, ja dziś się skusiłem Aktywne są u Ciebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 Niestety miałem czyste skały i musiałem je karmić sałatą wiec ze strachu żeby nie padły sprzedałem. A najlepsze że tydzień temu zrobiłem przemeblowanie w akwa I wyskoczył zielony meszek wiec pojechałem do AS i kupiłem dwa nowe ,globusa i diademe. Niestety były tylko te dwa gatunki. Poprzednie tak samo jak te śmigały po całym akwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 Mój padł a był piękny Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fkn Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 Przyczyną był brak pokarmu, czy coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2016 Niestety miałem czyste skały i musiałem je karmić sałatą wiec ze strachu żeby nie padły sprzedałem. A najlepsze że tydzień temu zrobiłem przemeblowanie w akwa I wyskoczył zielony meszek wiec pojechałem do AS i kupiłem dwa nowe ,globusa i diademe. Niestety były tylko te dwa gatunki. Poprzednie tak samo jak te śmigały po całym akwa Jak u Ciebie skończą to chętnie odkupienia za jakiś czas:) Tapnięte mobilnie Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2016 Grzegorz nie ma sprawy ale jak będziesz w katowicach to jest okazja za połowę ceny w as. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2016 Grzegorz nie ma sprawy ale jak będziesz w katowicach to jest okazja za połowę ceny w as. Może w piątek bede:) ale jeszcze za młody zbiornik mam, bo dopiero tydzień zalany i może nie przeżyć. Tapnięte mobilnie Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olek_je Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2016 tylko ponoć mają bardzo silną toksyne w sobie. uwaga na kolce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fkn Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2016 To prawda, trzeba tylko uważać i wszystko będzie ok. W AŚ były jeszcze dzisiaj chyba ze 3-4 sztuki w dwóch wersjach kolorystycznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2016 A w jakiej cenie? Tapnięte mobilnie Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fkn Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2016 A w jakiej cenie?Tapnięte mobilnie PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach