Kelvezu Zgłoś Napisano 30 Września 2017 (edytowane) Troche nie byloo czasu na aktualizacje, awkarium, dziala, ma sie dobrze, wciaz budzetowo. Wszytskie plagi sa, ale pod kontrola Kilka nowych rybek, jest chyba 13 w tym momencie, posadzilem kilka akropor, rosna, mozna rozroznic kolory. Ogolem low maintenance i cieszy oko. Start, marzec 2017 i wrzesien 2017 Edytowane 30 Września 2017 przez Kelvezu (wyświetl historię edycji) Cytuj 250 L w obiegu. BM Curve 5, refugium. IT Evergrow 2060. Jebao DCT4000, RW-4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinsoroka Zgłoś Napisano 30 Września 2017 a rybki jak? tłuką się czy już każda zna swoje miejsce? po takim czasie można już coś powiedzieć Cytuj tu w sumie nie trzeba nic pisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kelvezu Zgłoś Napisano 30 Września 2017 (edytowane) Rewiry sa juz ustalone, tylko czasem strosza sie, kiedy ktos zabladzi ale bez bicia. Coral beauty dziala jako policjant i nie dopuszcza do walk. Yellow wrasse czasem pogoni fairy wrasse i specjalnie wkurza damselki, z nudow. Generalnie spokojnie. Edytowane 30 Września 2017 przez Kelvezu (wyświetl historię edycji) Cytuj 250 L w obiegu. BM Curve 5, refugium. IT Evergrow 2060. Jebao DCT4000, RW-4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinsoroka Zgłoś Napisano 30 Września 2017 pytam dlatego że początkowo myślałem o dość ubogiej obsadzie akwarium ale teraz czuję się znacznie zachęcony tym bardziej ze mam zbiornik 100x50x50 czyli bardzo podbny czym kleiłeś skałki? Cytuj tu w sumie nie trzeba nic pisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 30 Września 2017 Przyrost korali jest widoczny, jak porówna się zdjęcia. Tak trzymać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kelvezu Zgłoś Napisano 1 Października 2017 (edytowane) 13 godzin temu, marcinsoroka napisał: Cytuj pytam dlatego że początkowo myślałem o dość ubogiej obsadzie akwarium ale teraz czuję się znacznie zachęcony tym bardziej ze mam zbiornik 100x50x50 czyli bardzo podbny czym kleiłeś skałki? Jak dobierasz obsade z glowa i w odpowiedniej kolejnosci, to bedzie dobrze. Kleilem zwyklym klejem dwuskladnikowym, miliputem chyba. Edytowane 1 Października 2017 przez Kelvezu (wyświetl historię edycji) Cytuj 250 L w obiegu. BM Curve 5, refugium. IT Evergrow 2060. Jebao DCT4000, RW-4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach