majestic Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2016 Nie wiem czy już o tym było ale znalazłem coś takiego. Co o tym sądzicie?? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2016 cena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majestic Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2016 Ebay ok 18£ za używkę Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Choć widziałem już i za 8') Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2016 + wysyłka i robi sie blisko 30 a nie lepiej np. coś takiego ? http://www.ebay.com/itm/New-DC-12V-D2-2-4mm-D4-3-5mm-Dosing-Pump-Peristaltic-Head-Lab-Chemical-Water-/321939780612?var=&hash=item4af51b3404:m:m_TGgmFCCqPkDou0v_K_6YQ + http://allegro.pl/timer-wylacznik-czasowy-sekundowy-trixie-i5719052041.html 8 cykli/doba w zupełności wystarczy chyba że chcesz zaszaleć z kilkoma pompami http://www.mirekkon.pl/dozownik.htm i inne podobne "wynalazki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2016 Podepnę sie jeśli można a czy zwykła perystatyczna można podawać wódeczkę? Jak sie nie mylę 0.4 ml na 100l jest ok ile polecacie na początek tzn ile razy dziennie jest jakis przepis czy tak jak z balingiem co godz/dwie np ? Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2016 perystatyczna podaje wszystko co dość płynne i nie rozpuszcza wężyków na 100l to nawet 1ml czasem jest mało (na początku wystarczy a potem można zwiększać dawkę - np. ja daję 1 - 1,5 do 60l) raz dziennie wystarcza - można rozbić większą dawkę na kilka , małej dawki się po prostu nie opłaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2016 perystatyczna podaje wszystko co dość płynne i nie rozpuszcza wężyków na 100l to nawet 1ml czasem jest mało (na początku wystarczy a potem można zwiększać dawkę - np. ja daję 1 - 1,5 do 60l) raz dziennie wystarcza - można rozbić większą dawkę na kilka , małej dawki się po prostu nie opłaca dzieki sylvia Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majestic Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2016 Właśnie w tym sęk że ja do 80l leje 0,7 ml. Jak ma się to do pomysłu tych pompek i sekundowego timera?? Wydaje mi się dokładniejszy będzie ten podawacz że strzykawka... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Kup dozownik jedno kanalowy lub przyszlosciowo cztero kanalowy i masz po problmie. Po co kombinowac z wynalazkami to juz lepiej z reki lac niz taki wynalazek stosowac. A jeden czy 0,7 to zadna roznica. Tu masz fajna pompke http://erybka.pl/product-pol-2545-Johnllen-Micom-Liquid-Feeder-Pompa-dozujaca-kabel-.html Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Piotr1 (wyświetl historię edycji) Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2016 Właśnie w tym sęk że ja do 80l leje 0,7 ml. Jak ma się to do pomysłu tych pompek i sekundowego timera?? Wydaje mi się dokładniejszy będzie ten podawacz że strzykawka... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka jak to jak - normalnie pompa podaje np. od 5 do 40ml na min. wystarczy sobie wyskalować czy ma chodzić np. 4 czy 14 sec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach