Szeryf Hornet Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2016 Tak jestem przekonany że ty i twoje rady jak i wiedza pomogą mu rozwiązac wiele problemów. Trochę mnie irytujesz chłopaku,chcesz pomagać innym forumowicza a sam nie masz pojęcia o podstawowych zasadach. To już jest lekkie przegięcie. To akurat mój drogi kolego nie jest prawdą . To że nie wiem wszystkiego i nie jestem alfą i omegą nie znaczy że nie mogę pomagać innych no chyba że ty nie chcesz ? Cytuj O dziwo to juz fakt Tym oto linkiem uczczę moje 3 gwiazdki https://www.youtube.com/watch?v=MuTLGLsAzyY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2016 Jako,ze czuje sie wywolany do tablicy,dla zainteresowanych moge napisac,ze podlanie akwarium mialo charakter incydentalny i wiecej sie nie powtorzylo . Zdarzylo sie od tamtego czasu 2-3 razy,ze poziom w kominie obnizyl sie o 1-2 cm i w tym akurat nie dopatruje sie niczego dziwnego. Dziekuje zyczliwym za odpowiedzi i pomoc (za wyjatkiem osob,a raczej osoby,do ktorej sie wyciaga reke na pw,a ona i tak ma to gleboko w d*pie). baszurek nadaje mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szeryf Hornet Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Co za typ .(ten co mu tą rękę podałeś ) Ja tam lecę Tobie z pomocą a tu masz babo placek trafi się jakiś co ma to w d**p. Eh Bladz. Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Szeryf Hornet (wyświetl historię edycji) Cytuj O dziwo to juz fakt Tym oto linkiem uczczę moje 3 gwiazdki https://www.youtube.com/watch?v=MuTLGLsAzyY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach