bakuba Zgłoś Napisano 27 Maja 2016 Witam, mógłby mi ktoś powiedzieć, skąd wziąć i jak hodować lasonogi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 27 Maja 2016 Hodowanie ich w domu nie ma sensu. Próbowałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakuba Zgłoś Napisano 27 Maja 2016 W czym problem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 27 Maja 2016 Poczytaj trochę książek, poszukaj informacji i spróbuj. Jeśli zrobisz to od początku po swojemu to może będzie ci szło lepiej niż mi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakuba Zgłoś Napisano 27 Maja 2016 A możesz polecić jakieś książki? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 27 Maja 2016 (edytowane) F.Hoff , T.Snell "Plankton Culture Manual" Edytowane 27 Maja 2016 przez nanokaczor (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakuba Zgłoś Napisano 27 Maja 2016 Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach