Skocz do zawartości

Historia edycji

flower

flower

powielone fotki

Cześć.

Akwarium już po rewolucji . 14.08.2019 została wymieniona w 100% skała i dodany żwir koralowy na dno. Skała Marco Rock żwir Aqua Medic. Obsada będzie LPSowa wszystkie miękkie korale znalazły nowy dom. Przed wymianą skała i żwir moczona 2 miesiące w wodzie z podmian + bakterie i cyrkulacja. Zmienione zostało oświetlenie obecnie mam AI hydra 26 rewelacyjna lampa po głowie mi chodzi by dodać belkę orphek or blue . Nadal jest bez sumpa ale doszła kaskada Tidal 110 a w niej 2.5 litra Life bio fil AF. Kolejną nowością jest pompka dozująca Jebao która dozuje ATI essentials PRO. 

2tULBZf.jpg

OYCL2zo.jpg

9e5msJw.jpg

5mqCkou.jpg

IaoF1AR.jpg

NPIcwtd.jpg

2mRJzid.jpg

IAUDs3C.jpg

Uiab2Oo.jpg

0HE6tAv.jpg

3duc8h7.jpg

DNs0yCQ.jpg

0bswrJD.jpg

a25Ot4u.jpg

bJyyE1Z.jpg

mQYcK86.jpg

KQ47WJN.jpg

o2aLcwi.jpg

kBaW6JU.jpg

uphUOE9.jpg

o0D6Cbz.jpg

Pozdrawiam.

flower

flower

Cześć.

Akwarium już po rewolucji . 14.08.2019 została wymieniona w 100% skała i dodany żwir koralowy na dno. Skała Marco Rock żwir Aqua Medic. Obsada będzie LPSowa wszystkie miękkie korale znalazły nowy dom. Przed wymianą skała i żwir moczona 2 miesiące w wodzie z podmian + bakterie i cyrkulacja. Zmienione zostało oświetlenie obecnie mam AI hydra 26 rewelacyjna lampa po głowie mi chodzi by dodać belkę orphek or blue . Nadal jest bez sumpa ale doszła kaskada Tidal 110 a w niej 2.5 litra Life bio fil AF. Kolejną nowością jest pompka dozująca Jebao która dozuje ATI essentials PRO. 

2tULBZf.jpg

OYCL2zo.jpg

9e5msJw.jpg

5mqCkou.jpg

IaoF1AR.jpg

NPIcwtd.jpg

2mRJzid.jpg

IAUDs3C.jpg

Uiab2Oo.jpg

0HE6tAv.jpg

3duc8h7.jpg

3duc8h7.jpg

DNs0yCQ.jpg

0bswrJD.jpg

a25Ot4u.jpg

bJyyE1Z.jpg

mQYcK86.jpg

KQ47WJN.jpg

o2aLcwi.jpg

kBaW6JU.jpg

uphUOE9.jpg

o0D6Cbz.jpg

Pozdrawiam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.