Skocz do zawartości

Historia edycji

flower

flower

07-09-2017 Dzień 452

Od ostatniego zdjęcia doszedł litophyton, czerwone zooa, mała euphylia i kreweta. Obsadę koralową uważam za zamkniętą na dzień dzisiejszy. No może jakaś mała szczepka prostych zooa na lewy bok. Jakiś czas temu Sinularia po prawej stronie pękła i zrobiły się 2 drzewka. Jedno drzewko leżało kilka dni na glebie wyglądało jak by miało odpaść. Dziś patrze obydwa drzewka stoją na sztorc i zaczynają ładnie polipować. Myślę że będę musiał jedno ciachnąć bo zaczyna się ciasno robić w tym miejscu, zobaczymy. Bardzo ładnie ruszyła mi clavularia Papaya Yelow co kilka dni widzę nowe kłącza które z czasem zamieniają się w małe palemki. :D

jJ7BYYF.jpg

KCVuXld.jpg

GVIduXN.jpg

FcWIGxW.jpg

8nxdXP0.jpg

bFZg4eA.jpg

0DzyYQn.jpg

rgnPsoL.jpg

s1WnEAE.jpg

oc9Od8o.jpg

CUjUwQ1.jpg

0FWeWW0.jpg

5nvEEHR.jpg

flower

flower

07-08-2017 Dzień 452

Od ostatniego zdjęcia doszedł litophyton, czerwone zooa, mała euphylia i kreweta. Obsadę koralową uważam za zamkniętą na dzień dzisiejszy. No może jakaś mała szczepka prostych zooa na lewy bok. Jakiś czas temu Sinularia po prawej stronie pękła i zrobiły się 2 drzewka. Jedno drzewko leżało kilka dni na glebie wyglądało jak by miało odpaść. Dziś patrze obydwa drzewka stoją na sztorc i zaczynają ładnie polipować. Myślę że będę musiał jedno ciachnąć bo zaczyna się ciasno robić w tym miejscu, zobaczymy. Bardzo ładnie ruszyła mi clavularia Papaya Yelow co kilka dni widzę nowe kłącza które z czasem zamieniają się w małe palemki. :D

jJ7BYYF.jpg

KCVuXld.jpg

GVIduXN.jpg

FcWIGxW.jpg

8nxdXP0.jpg

bFZg4eA.jpg

0DzyYQn.jpg

rgnPsoL.jpg

s1WnEAE.jpg

oc9Od8o.jpg

CUjUwQ1.jpg

0FWeWW0.jpg

5nvEEHR.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.