tist Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2016 Mam pełno cholerstwa w beczce na ogrodzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg_L Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2016 Moja para akurat od początku jadła mrożonki, w tej chwili to najbardziej lubią mięso krewetek podawane pęsetą, szarpią jak piranie. Co do aktywności to też głównie po zgaszeniu światła wykazują największą. Cytuj 325l + 70l; LED 180W (DIY); JEBAO/JECOD DCT 4000; HYDOR Koralia Nano 1600, BLAU WM 4000; BLAU WM 8000; Deltec SC1455; Temp: 25,0°C; Dens: 1,024; pH 8,2; KH 8,0; Ca 420; Mg 1350; PO4 0; NO3 0; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2016 Pterapogon już ok, trochę popływał po całym akwarium, zjadł mrożonki, żółtek mu odpuścił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tedeus63 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2016 Nik@ daj żółtkowi na parę dni lusterko pteruś się troszkę odstresuje. Będzie ok moje też na początku wybrzydzały a teraz wybierają największe kawałki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2016 Tadeusz, lusterko już było i pomogło Zdjęłam je po 3 dniach, kiedy ta największa agresja już minęła, ponieważ lusterko było po tej stronie, po której pteraś i wabiło pokolca w to miejsce co chwilę niepotrzebnie. Teraz już jest dobrze, pterapogon je i żywe i suche i wypływa coraz częściej na środek akwarium, pokolec mu nie dokucza. Przed chwila wlałam troche zywego wodzienia i zniknął w sekund pięć. Bardzo wszystkim rybkom smakuje, może częściej będę im taki obiadek gotować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach