Moljzesz Zgłoś Napisano 16 Lutego 2018 Polecam sklep, zamówiłem białobrodego, następnego dnia dostałem wprost do domu wypasioną, zdrowiutką rybcie. Nawet nie było mowy o żadnej ospie. Jeszcze tak zadbanej ryby wprost ze sklepu nie widziałem nigdy. Do tego cena atrakcyjna 100% pozytyw Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miśku Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2019 Ja nie polecam sklepu.Zamówione ryby (parka Mandarynow), przyjechały bez jakiegokolwiek zabezpieczenia termicznego, w malutkich workach wrzucone w styrbox z papierem. Cud że rozdzielnie. Pomiar temperatury wody wykazal że mają w srodku 18 st C.Po telefonie wyjaśniającym zaistniałą sytuację dowiedziałem się iż "widocznie im się zapomniało", "temperatura nie jest tragicznie niska".Rybki po powolnej kropelkowej aklimatyzacji, przeżyły i rozplynely się w skale.Niestety jak się dziś okazuje nie jest to wcale parka, a wręcz są to dwa samce.Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heatbeat Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2019 W dzisiejszych czasach 2 samce też mogą stanowić parkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqr3byk Zgłoś Napisano 2 Maja 2019 Również polecam, mam sporo życia od nich, nigdny nic nie padło. Apropo wizyty, można zawsze pogadać z chłopakami, coś doradzą. Jedyne czego nie lubię w Jona to brak oznaczeń z cenami, o wszystko trzeba pytać, ale najśmieszniejsze jest to, że ceny są mocno płynne, zależy kogo i kiedy pytamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach