Niestety musisz się przyzwyczaić. Zawsze coś tam będzie słychać w nocy, jak nie odpieniacz to pompę lub falowniki. Wydawanie kasy na kolejny odpieniacz bez możliwości posłuchania jego pracy w zaciszu domowym wydaje się być strzałem w stopę - szkoda kasy. Dla jednych będzie cichy, a dla ciebie niekoniecznie. Pełne wyciszenie szafy i zapchanie wentylacji to proszenie się o kłopoty. Mnie z początku też wkurzał odpieniacz Schuran, ten jego przepływ wody i chlupanie, a wcześniej Deltec 1351.Trochę się je dało wyciszyć. Ale coś tam i tak słychać. Akwarium mam obok łóżka.
Historia edycji
Niestety musisz się przyzwyczaić. Zawsze coś tam będzie słychać w nocy, jak nie odpieniacz to pompę lub falowniki. Wydawanie kasy na kolejny odpieniacz bez możliwości posłuchania jego pracy w zaciszu domowym wydaje się być strzałem w stopę - szkoda kasy. Dla jednych będzie cichy, a dla ciebie niekoniecznie. Pełne wyciszenie szafy i zapchanie wentylacji to proszenie się o kłopoty. Mnie z początku też wkurzał odpieniacz szchuran, ten jego przepływ wody i chlupanie, a wcześniej deltec 1351.Trochę się je dało wyciszyć. Ale coś tam i tak słychać. Akwarium mam obok łóżka.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.