aul30 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Witam. Chyba nie ma na tym forum , osoby która nie widziała tego programu.... Mam takie pytanko?Czy orientujecie się jakiej oni tam używają żywicy i lakierów żeby nie zatruć organizmów żywych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Ja jestem, nie widziałem Nie wiem czy to jakieś osiągnięcie, jest jakaś nagroda ? Wysłane z galaktyki S4 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 No ja bo w Częstochowie to ino tv trwam się ogląda.... sory z ot;) Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tamlin Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Chyba nie mam tego kanału, tez nie widziałem hihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszt0 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Czyli nie tylko ja tego nie widziałem A żywica nie ropuszcza się w wodzie. Więcej nie powiem bo nie widziałem tego programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 No ja bo w Częstochowie to ino tv trwam się ogląda.... sory z ot;) No i byś się pomylił, Częstochowa ma dość tych oszołomów. Kler zabija to miasto, ale ok nie offtopujmy. PS. Czuję się obrażony, mogłeś mnie zwyzywać od najgorszych, ale takie coś? Wysłane z galaktyki S4 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 http://nano-reef.pl/topic/75431-projekt-akwarium-discovery-channel/page__hl__%2Bprojekt+%2Bakwarium Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 .. big daddy - chciał seicodriver niech ma - jedno z pierwszych zdań z google ... z czego słyną Piekary Śląskiie - ... " Piekary Śląskie są od XVII wieku ośrodkiem pielgrzymkowym oraz jednym z głównych w Polsce ośrodków kultu maryjnego z obrazem Matki Boskiej Piekarskiej. Miasto uznawane jest przez wielu za duchową stolicę Górnego Śląska[8][9]. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Aaaa teraz rozumiem ten chamski przytyk, to zazdrość o świętą wieżę. Wszystko jasne. Wysłane z galaktyki S4 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach