Panoramiks200 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) Kupiłem tą acrę jako Humilisa fluo ale nie do końca jestem co do nawy przekonany. Troszkę inne ma kielichy polipowe niż humilis,troszkę nawet pod spathulatę mi podchodzi. Co myślicie ? Dodaje tez link do albumu google drive gdzie można powiększyć trochę zdjęcie https://drive.google...iew?usp=sharing Edytowane 6 Lipca 2016 przez Panoramiks200 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2016 (edytowane) U mnie humilis wygląda tak: _IGP0850 by Jacek Kowalski, on Flickr _IGP0852 by Jacek Kowalski, on Flickr Tak rośnie „dzikus"pod ledami, niezbyt dobrze mu służy ten rodzaj światła. _IGP0856 by Jacek Kowalski, on Flickr Tutaj niebieski humilis, „dzikus” zakupiony w RS. _IGP0855 by Jacek Kowalski, on Flickr Twoja szczepka bardziej podobna jest do Acropory Aspera ale mogę się mylić. Untitled by Jacek Kowalski, on Flickr Edytowane 24 Lipca 2016 przez Jacek56 (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwischen Zgłoś Napisano 24 Lipca 2016 Ja bym obstawiał bardziej na Robusta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2016 Dzięki za odpowiedzi. Aspera raczej nie, moja jest strasznie gruba, jak kciuk. Robusta...hmmm robusta tak jakby bardzo wyciąga się do światła, moja jest taka okrąglejsza jakby nie widać przyrostu ale rośnie A może acropora gemmifera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach