Skocz do zawartości
Tomasz Młot - Kwidzyn

Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Albo to znowu jakiś kawał naszego hakera, albo ze Zbyszka wyszła cała żółć która tam siedziała. Szkoda, bo ma wiedzę i jego posty były ciekawe i wnosiły coś na to forum.

Prośba do pozostałych. Nie idźcie w jego ślady, nie zabijajcie tego forum.

na razie 50 l żeby nie wypaść z obiegu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, do tej pory Zbyszek miał teksty OK. A teraz, chamstwo takie (mimo smiliesów). Nie wiem, czy to Jego tekst (nie zdążyłem przeczytać wątku z dozowaniem wapna w "odpowiednim czasie" ). Tak czy siak moim zdaniem post do zmoderowania.

Pozdrawiam Wszystkich.

Piotr

Utwierdzam się w przekonaniu, że praktyka bardzo różni się od teorii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

Witam wszystkich.

Spokojnie , nikomu nerwy nie puscily :) Nie zamierzam sie tlumaczyc kto napisal tego posta bo w sumie temu komus kazalem cos do sluchu tomciowi napisac , napewno tez i moj blad.

Chce tylko dodac ze troche ten post mnie rozbawil :), no i lekko zawialo faktycznie chamstwem lecz napewno nie takim jak od tomka,ktory tutaj poprostu zaczal przeklinac .

Takze za posta przepraszam w swoim i imieniu ......... i zycze wszystkim wszystkiego najlepszego:)

Bede was czytal od czasu do czasu napewno , pisac juz nie mam ochoty :no

pozdrawiam Zbyszek

Ps; Wycielem posta , wczorajsze tez wycielem ale nie potrzebnie bo nie pomyslalem o was :) komus sie w sumie mogly moje posty do czegos przydac .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli tylko ja nie czytałem! Kuchenka, żałuję. Ale domyślałem sie dobrze.

Co do masy wulgarnych słów które użyłem w konwersacji to najgorszy i niewybaczalny był zwrot "do d..py" i to w odniesieniu do swojej własnej wypowiedzi. Wszystkich a szczególnie Zbysia serdecznie za to przepraszam i apeluje: nie obrażaj sie na wszystkich (jak już tylko to na mnie), do tego forum wnosisz nieporównanie wiecej niż ja wiec Zostań! Please!

380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

nie jestem w sumie zly na Ciebie , wczoraj poczulem sie jednak tak , jakby mi drzazga do oka wpadla .

Niczego nie wnieslismy na ten swiat i takze nic z niego wyniesc nie mozemy (mysle ze wiesz o czym mowie) wiec uwazam ze jakiekolwiek spory na tym forum , czy ogolnie w zyciu nie maja sensu . Nasze "sekundowe" zycie jest zbyt krotkie zeby marnowac czas na spory , klotnie ktore do niczego dobrego nie prowadza .

Dziwi mnie fakt ,ze do tej pory ludzie tego niezrozumieli i ciagle prowadza wojny ktore do niczego dobrego jeszcze czlowieka niedoprowadzily .

Czlowiek panuje nad czlowiekiem ku jego i tez wlasnej szkodzie.

Uwazam , ze tam gdzie jest wielu doradcow i wspolna rozmowa tam wszelkie plany sie powioda :)

Jakby tak kazdy myslal tylko egoistycznie i dzialal sam to do niczego bysmy w zyciu nie doszli .

Wiec oczywiscie zostaje , przepraszam rowniez wszystkich i Ciebie Tomku tez :)

Naprawde z wielkim zalem opuszczalbym to forum :no

Pozdrawiam Zbyszek .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dobrze.

Wszystkich pozdrawiam. Już idzie jesień a to dobra pora na akwarystykę. Życzę sobie i wszystkim ciekawych tematów z udziałem Zbyszk i Tomka, bo bez nich to już nie byłoby to samo. Oczywiście mam na myśli pozytywne strony wypowiedzi.

Cześć

na razie 50 l żeby nie wypaść z obiegu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

:no Poce sie wlasnie nad budowa filtra (Miracle Mud) z Acrylglas, jak skoncze to oczywiscie umieszcze foty (moze cos z tego mi wyjdzie;)

pozdr....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie czytalem inwektyw, ale dolaczam sie do zlotej mysli Zbyszka

"Dziwi mnie fakt ,ze do tej pory ludzie tego niezrozumieli i ciagle prowadza wojny ktore do niczego dobrego jeszcze czlowieka niedoprowadzily ."

test sygnaturki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.