Skocz do zawartości
Zbyszek1305765949

Nowy Reaktor firmy ETSS

Rekomendowane odpowiedzi

Jak sie dobrze przypatrzycie i przypomnicie sobie ostatnia rozmowe na temat pewnego mojego reaktora to bedziecie wiedziec ze mialem racje :(

Co wiecej powiem , to teraz celowo robi sie podwojne scianki w reaktorach zeby zwiekszyc cyrkulacje i tym samym poleprzyc oplukiwanie wkladu i tam nie ma zadnych stref martwych , czy sie to komus podoba czy tez nie :(

(cale sciany , rura w rurze a juz takie sitko na dole na rurce to normalka)

Calcium-Reactor-600-WEB2.jpg

Pozdrawiam Zbyszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurka wodna pisz do nich szybko bo nie ma obręczy na dole:O_o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie jest mixer wiec nie jest konieczna jak zreszta pisalem wczesniej.

A to klejenie rury z podstawa to im wcale ladnie nie wyszlo , to nie jest bezbarwna plexa :( na czarnej wszystko widac i jakby nawet dali obrecz to mysle ze bylo by bardziej elegancko .

Ale wracajac do tematu :( to ja ciagle czekam na Twoj reaktor BartY i nie czaruj mnie siteczkami tylko zloz calosc :(

I jeszzce jedna sprawa , nie trzymaj tak strony za Jankiem tylko miej swoj charakter , tacy ludzie sa jak bez kregoslupa :D:(:D

Pozdrawiam Zbyszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nierozumiem jak to rura w rorze????gdzie tam jest jedna w drugiej bo nie widze i nie wiem o co chodzi.

A jesli chodzio spod to takpowinni zespawac to i by bylo elegancko

170x60x60 220x90x70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez zawsze sie dawalo rure pod sitkiem nie wiem ja tak mialem a na to sito, wiekszosc firm tak robi

170x60x60 220x90x70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widziales reaktory ati te najwieksze modele one wlasnie maja rura w rure :( i nawet nie posiadaja licznika bombli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tutaj inne juz nowosci , rury firmy korallen-zucht ...

tak mocnego swiatla z innych rur T5 nie widzailem jeszcze , oslepiaja normalnie :]

Zimne niebieskie swiatlo z przewaga bialego , nie trzeba kombinowac z HQI wystarcza same te rury , podoba mi sie takei swiatlo bardzo .... polecam :(

1545-img_5894.jpg

1545-img_5898.jpg

Pozdrawiam Zbyszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ladnie to swieci maja rozne modele T5 Coral Light i Coral Light Fiji Purple tu sa foto http://www.korallen-zucht.de/

200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła.

[KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra]

Balling Fauna Marin z mikroelementami FM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaiwaniscei bije po galach i wlasnie elegancko bo pol na pol biale z niebieskim , naprawde fajne rury T5 :(

koralom tez dobrze sluzy takie swaitlo , juz te rury zaczynaja chwalic na roznych forum.

Pozdrawiam Zbyszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda ze w Polsce ich nie mozna dostac:-(

200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła.

[KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra]

Balling Fauna Marin z mikroelementami FM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.