kesz Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Zakupiłem oświetlenie GHL Mitras LX 6100HV , czy miał może ktoś z tym oświetlenie do czynienia , bo mam problem z zaprogramowaniem tego urządzenia , posiadam instrukcję i oprogramowanie na Pc , ale za bardzo jej nie rozumiem , proszę o jakieś informacje za co z góry dziękuję .Pozdrawiam Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez kesz (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek23 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 bardzo fajna lampa mam dwie ciężko będzie wytłumaczyć jak ja ustawić bo nie jest to oczywiste na początek po paru próbach jest łatwiej jak chcesz to prześlę Ci moje ustawienia wgrasz i zobaczysz zobaczysz czy Ci się spodoba Cytuj Akwarium 120x60x55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kesz Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 Super dziękuje ,chętnie sprawdzę .Mam już jedno ustawienie ale nie za bardzo mi odpowiada , mniej więcej wiem jak się ustawia , ale zależy mi na tym by zapewnić odpowiednie parametry dla korali i ryb a tych opcji jest multum i można zawrotu głowy dostać od tego . To jest mój adres e-mail : remigiuszl1980@gmail.com Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek23 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 przesłane rano i południe ustawione jest pod widmo chlorofilu a i b wieczorem kiedy jestem w domu i patrze w akwarium jest bardziej niebiesko wtedy wszystko ładnie świeci Cytuj Akwarium 120x60x55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kesz Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 Właśnie mniej więcej o to mi chodziło , bardzo lubię poświatę niebieską , także chętnie wyprobuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek23 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 daj znać jak wrażenia a jak ustawisz cos fajniejszego to nie zapomnij się podzielić Cytuj Akwarium 120x60x55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kesz Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 Napewno nie zapomnę , jak tylko coś konkretnego ustawię wyślę chociażby w kwestii oceny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lysy1978 Zgłoś Napisano 20 Maja 2017 Witam.Arek mozesz mi tez podeslac? krychasz1@gmail.com Dziekuje Bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek23 Zgłoś Napisano 20 Maja 2017 (edytowane) Takiego ja używam Chętnie zobaczę inne ustawienia Edytowane 22 Października 2017 przez Arek23 (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium 120x60x55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamsolik Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2017 A są tam wogóle jakieś ustawienia firmowe - kilka przykładowych? Kurde też walczę z tym oprogramowaniem - na razie czarna magia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek23 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) sa bazowe ustawienia choć nie jest to proste Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Arek23 (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium 120x60x55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamsolik Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2017 To masakra jakas jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek23 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2017 zgadzam sie jest tyle mozliwosci ze ze człowiek sie juz na początku gubi Dlatego powyzej jest moje ustawienie zmodyfikawane tak jak mi sie podobało na poczatek wgraj je I zobacz moze Ci spasuje Cytuj Akwarium 120x60x55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kesz Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2017 Witam Arek te ustawienia które udostępniłeś są to te same które mi wcześniej mi dałeś czy nowe ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek23 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2017 szczerze to nie wiem bo mam je już od roku i nic nie zmieniam Cytuj Akwarium 120x60x55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamsolik Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2017 wrzuciłem Twoje ustawienia Arek23 Bardzo fajne - narazie będę używał. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedBullpl Zgłoś Napisano 8 Listopada 2017 Witam. Jestem właśnie posiadaczem ghl mitras 6200. Również prosiłbym o ustawienia, czarna magia jak narazie[emoji5] DziękujęRobsonKornas@gmail.com Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamsolik Zgłoś Napisano 3 Października 2018 Czy ma ktoś jakieś sprawdzone ustawienie lamp mitras na lps i miękkie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek23 Zgłoś Napisano 4 Października 2018 (edytowane) Ja używam tych od 2 lat i sobie chwale Edytowane 6 Października 2018 przez Arek23 (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium 120x60x55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamsolik Zgłoś Napisano 4 Października 2018 8 godzin temu, Arek23 napisał: Ja używam tych od 2 lat i sobie chwale A1 Great Barrier Reef - 6100HV.lpc Jakie masz korale? Jaka odległość lampy od powierzchni wody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek23 Zgłoś Napisano 4 Października 2018 (edytowane) wszystkiego po trochu 20cm od wody Edytowane 4 Października 2018 przez Arek23 (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium 120x60x55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach