FREY Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2018 Nowa dostawa Maxspect Ethereal czeka na odprawę na lotnisku. Końcem przyszłego tygodnia można składać zamówienia. Cytuj www.maxspect.pl - Centrum Serwisowe FREY - Dystrybucja Maxspect www.salarias.pl - Internetowy Sklep Akwarystyczny Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FREY Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2018 Maxspect Ethereal znowu dostępny. Zapraszamy do składania zamówień Cytuj www.maxspect.pl - Centrum Serwisowe FREY - Dystrybucja Maxspect www.salarias.pl - Internetowy Sklep Akwarystyczny Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AAxxeell Zgłoś Napisano 18 Listopada 2018 a czy ktoś pomoże na temat tej lampy R5 i sterownika ICV6?? Bo mam pewne problemy z nią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 18 Listopada 2018 12 minut temu, AAxxeell napisał: a czy ktoś pomoże na temat tej lampy R5 i sterownika ICV6?? Bo mam pewne problemy z nią Ja mam r5 rsx i icv6. Co potrzebujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AAxxeell Zgłoś Napisano 18 Listopada 2018 nie chce sie łączyc za pomoca aplikacji Syna G. Jak zaktualizować ICV6?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FREY Zgłoś Napisano 20 Listopada 2018 Jaka jest wersja firmware ICV6? Proszę opisać bardziej problem. Jaki komunikat wyskakuje przy próbie połączenia się z aplikacją? Firmware aktualizuje się za pomocą karty micro sd. http://maxspect.com/index.php?option=com_content&view=article&id=96&Itemid=493&lang=en Pozdrawiam | Sylwia Wojak CS FREY Cytuj www.maxspect.pl - Centrum Serwisowe FREY - Dystrybucja Maxspect www.salarias.pl - Internetowy Sklep Akwarystyczny Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach