Andrzej58 Zgłoś Napisano 11 Września 2016 przedam siporax mix uzywka, będzie tego dość sporo, czysty 15zl za litr... inne propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 12 Września 2016 Nie przecież napisał że to mix. Czytałeś? Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 12 Września 2016 Dla być może zaskoczonych 4. Wszelkie posty nie na temat, będą usuwane bez ostrzeżenia i informacji o ich usunięciu dla ich autora I do autora ogłoszenia. Możesz doprecyzować tak dokładnie co sprzedajesz? Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 12 Września 2016 na fotce to w tym "mixie" siporaxu jak na lekarstwo (dosłownie kilka sztuk widzę) a reszta wo "zwykła ceramika" (po 7-8zł za nową) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej58 Zgłoś Napisano 13 Września 2016 no jak zwykle hejterzy zaatakowali i fachowcy się znaleźli wiedza co ja sprzedaje bo sam nie wiem he..ciężko mieć tak dobrą pamięć . Siporax pochodzi z czasów kiedy cześć ludzi z tego forum jeszcze nie była w planach u rodziców oraz na świecie a z 99,99% co była nawet nie słyszała że można mieć akwarium morskie w domu ja już miałem i od suporex zaczynałem Często kupowałem produkty Sery ... ciężko mi teraz określić co to jest ile z tego przypomina obecną Sere, he bo wtedy chińskich podróbek oraz naszych tworow raczej na rynku nie było Cenę jakąś trzeba tu podać .. i dodałem inne propozycje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Września 2016 (edytowane) jeśli nie pamiętasz to .. Siporax i nie-sporax (czyli zwykła ceramika) różnicę widać od razu (w cenie też) Edytowane 13 Września 2016 przez Gość (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach